...

Turizm Fakültesi

Turizm Fakültesi Kariyer Günleri Kapsamında “Rehberler İle Acenteler Arasındaki İşbirliğinin Adı: KaizenTourismSupport” Konulu Etkinlik Gerçekleştirildi
26/04/2016

KaizenTourismSupport olarak rehberler ile acenteler arasındaki işbirliğini sağlama amacıyla turizm sektöründe yerimizi almış bulunuyoruz.

Kurucumuz Alp Arslan Taner, profesyonel olarak 20 yıla yakın bir süre İngilizce ve Japonca rehberlik yaptıktan sonra yurtdışında birçok ülkede örneği olan rehberlik ajansı sistemini kurumsal olarak ilk kez ülkemizde hayata geçirmektedir.

Ayrıca A Grubu seyahat acentesi başvurumuz tamamlanmak üzeredir.

Rehber kadromuzu oluştururken sektördeki arz-talep dengesini dikkate alarak önceliğimizi Çince rehberlere vermiş bulunuyoruz.

Sektörde var alan Çince rehber açığını kapatmak amacıyla rehber ve rehber adayı arkadaşlarımız için Çince dil eğitimi programı oluşturduk.Sonrasında diğer dillerde de dil eğitimi programlarımız olacaktır

Çince dil eğitimi programı;

Çince rehber adayları Çin ve Tayvan’da yer alan anlaşmalı Mandarin Dil okullarında 4 aylık Çince dil eğitimi alacaklardır. Özel sınıflarda, mesleki dil bilgisi öncelikli özel eğitim programı uygulanmaktadır. Ders süresi günde 4-6 saat, haftada 5 gün olmak üzere 4 ayda toplam 320-480 saattir. (öğretmenlerin tavsiyelerine göre değişkenlik göstermektedir)

Ders programı tamamen rehberlik yapmaya yönelik hazırlanmıştır. Program bitiminde, öğrenciler orta seviye Çince konuşuyor olacaklardır.

Program süresince Vize masrafları, Uçak biletleri, konaklama ve okul ücretleri tarafımızca karşılanacak olup ayrıca Çin’de veya Tayvan’da geçirilecek olan 4 ay için rehberlerimize aylık 1250 $ harcırah verilecektir.

KaizenToursimSupport’da çalışma süreci;

4 aylık dil eğitimini bitiren rehberlerimiz ile yabancı dil/ekletme  sınavını kazanmaları halinde 2 yıllık iş sözleşmesi yapılır ve bünyemizde 22/05/2003 tarihli ve 4857 sayılı iş kanunu hükümlerine tabi olarak çalışmaya başlayacaklardır.

Rehberlerin çalışma şartları, hak ve yükümlülükleri tamamen iş kanunları çerçevesinde ve hukuka uygun şekilde düzenlenerek, karşılıklı olarak herhangi bir mağduriyete sebep olunması önlenecektir.

Rehberlerimiz, 2 yıllık sözleşme bitiminde ajansımıza/acentemize  bağlı olmaya devam edebilecekleri gibi, diledikleri takdirde serbest olarak da çalışabileceklerdir.

Ayrıca KaizenTourismSupport olarak bünyemizde yer alan rehberlerimize; Teorik rehberlik eğitimi, apranti rehberlik fırsatı ve kişisel danışmanlık hizmetleri sunulacaktır.

İletişim bilgilerimiz:

irem.gur@kaizentourism.com

0212-3510802

NispetiyeCd Seyran Apt 35 / B7 Etiler İstanbul