Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Turizm Fakültesi tarafından, 2021-2022 eğitim-öğretim yılında Turizm İşletmeciliği, Turizm Rehberliği ve Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü 1-2-3 ve 4. sınıf öğrencilerine yönelik uyum programı düzenlendi.
Yüz yüze ve çevrimiçi ortamda akademik ve idari personel ile öğrencilerin katılımlarıyla gerçekleştirilen uyum programının açılış konuşmalarını Turizm Fakültesi bünyesindeki bölümler bazında Turizm İşletmeciliği Bölüm Başkanı Doç. Dr. Duygu Eren, Turizm Rehberliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. İbrahim Yılmaz ve Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Başkanı Prof. Dr. Nilüfer Şahin Perçin yaptı.
Uyum programı kapsamında, üniversitenin kurumsal işleyişi, akademik unvanlar, kadrolar ve üniversitede bulunan akademik birimler, üniversitenin sahip olduğu ulaşım, barınma ve yeme-içme olanakları, kütüphane ve sağlık hizmetleri, kariyer planlama ve uygulama hizmetleri, engelli öğrenci olanakları, maddi destek, sportif, kültürel ve sosyal olanaklar, internet ve e-posta işlemleri ve değişim programları gibi temel bilgilerin verilmesinin ardından Turizm Fakültesine ilişkin ayrıntılı bilgiler aktarıldı.
Uyum programında, Türkiye’de turizm alanında akredite olan ilk programlara sahip Turizm Fakültesi’nin yönetim, akademik ve idari kadrosuna yönelik bilgi paylaşılırken, bölüm başkanları tarafından; bölümlerin yeterlilik koşulları ve kuralları, mezunların çalışma alanları, eğitim-öğretim planları ve öğrenim süresi, kayıt yenileme, akademik takvim ve danışmanlık, dersler, sınavlar ve devamsızlıklar, uzaktan eğitim, yatay geçiş, çift ve yan anadal, stajlar ve pandemi koşulları nedeniyle alınan önlem ve kararlar ile ilgili ayrıntılı bilgi içerikli sunum yapıldı.
NEVÜ Turizm Fakültesi tarafından düzenlenen uyum programı, öğrencilerin sorularının cevaplanmasıyla sona erdi.
- NEVÜ Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Öğrencilerinin Başarısı
- NEVÜ Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü'ne Ziyaret
- NEVÜ Turizm Fakültesi Marriott Otel Yöneticilerini Ağırladı
- 2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Dönemi İlk Akademik Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi
- Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü 2- 3 ve 4. Sınıf Öğrencilerine Yönelik Uyum Programı Düzenlendi
- Turizm Fakültesi Turizm İşletmeciliği Bölümü 2- 3 ve 4. Sınıf Öğrencilerine Yönelik Uyum Programı Düzenlendi
- Turizm Fakültesi Turizm Rehberliği Bölümü 2- 3 ve 4. Sınıf Öğrencilerine Yönelik Uyum Programı Düzenlendi
- 27 Eylül Dünya Turizm Günü Kutlu Olsun !
- Fakültemize Yeni Kayıt Yaptıran Gastronomi ve Mutfak Sanatları 1. Sınıf Öğrencileri ile Tanışma ve Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı
- Fakültemize Yeni Kayıt Yaptıran Turizm Rehberliği 1. Sınıf Öğrencileri ile Tanışma ve Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı
- Turizm İşletmeciliği 1. Sınıf Öğrencilerine Üniversite Yaşamına Giriş Dersi Kapsamında NUZEM Hakkında Bilgilendirme Yapıldı
- Fakültemize Yeni Kayıt Yaptıran Turizm İşletmeciliği 1. Sınıf Öğrencileri ile Tanışma ve Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı
- Gastrometro Direktörü ve Metro Marketler Kayseri Ekibi NEVÜ Turizm Fakültesi'ni Ziyaret Etti
- Akademik Kurul Toplantısı Yapıldı
- Turizm Rehberliği Öğrencileri Kapadokya’da Sahada Eğitim Aldı