Dünya Mutfakları Eğitimi-3 (Meksika Mutfağı) Gerçekleşti
12/05/2014
12 Mayıs 2014 Pazartesi günü Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi, Ürgüp Sebahat ve Erol Toksöz Meslek Yüksekokulu’nda görevli, Öğr.Gör.Mahmut Doğan KAMIŞ tarafından Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencilerine uygulamalı eğitim verildi. Meksika Mutfağı’ndan Avokado Çorbası, Picadillo, Frijole, Taco, Mexican Steak adlı yemeler hazırlanarak, öğrenciler bu kültürün mutfağı hakkında bilgilendirildi.
DUYURULAR
- 2023-2024 Bahar Dönemi Ara Sınav Programı
- 21 Şubat Dünya Rehberler Günü Kutlu Olsun
- 2023-2024 Bahar Dönemi Ders Programı
- 29.12.2023 TARİH VE 32414 SAYILI RESMİ GAZETE'DE YAYIMLANAN 2023.02.22 İLAN NOLU ÖĞRETİM ELEMANI ALIM SONUÇLARI
- 29.12.2023 TARİH VE 32414 SAYILI RESMİ GAZETE'DE YAYIMLANAN 2022.02.23 İLAN NOLU ÖĞRETİM ELEMANI ALIM İLANI NİHAİ DEĞERLENDİRME SONUÇLARI
- AZAMİ ÖĞRENİM SÜRESİ SONUNDA VERİLEN EK SINAV HAKKINDA DUYURU
- Tek Ders Sınavı Duyurusu
- Öğrencilerimizin Dikkatine!
- 29.12.2023 Tarih ve 32414 Sayılı Resmi Gazete'de Yayımlanan 2022.02.23 İlan Nolu Öğretim Elemanı Alım İlanları Ön Değerlendirme Sonuçları
- 29.12.2023 Tarih ve 32414 Sayılı Resmi Gazete'de Yayımlanan 2023.02.22 İlan Nolu Öğretim Elemanı Alım İlanları Ön Değerlendirme Sonuçları
- 2023-2024 Güz Dönemi Bütünleme Sınav Programı
- ETS Duyuru
- 2023-2024 Güz Dönemi Final Sınav Programı
- SİBERAY Semineri Hakkında Duyuru
- Vize Mazeret Sınavları Duyusuru