1. Ulusal Gastronomi Akademisyenleri ve Öğrencileri Çalıştayı Gaziantep’te Gerçekleştirildi
15/12/2014
Gaziantep Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü tarafından düzenlenen 1. Ulusal Gastronomi Akademisyenleri ve Öğrencileri Çalıştayı 11-12 Aralık 2014 tarihleri arasında gerçekleşti. Türkiye ve Kıbrıs Üniversitelerinin Gastronomi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm akademisyenleri ve öğrencilerinin katılım gösterdiği ve bölüm ile ilgili beklenti ve sorunların tartışıldığı çalıştayda fakültemizi, Araştırma Görevlisi Şule Ardıç Yetiş ile Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencilerinden Yağmur Kurt ve Batuhan Karatepe temsil etti.
DUYURULAR
- 2023-2024 Bahar Dönemi Ara Sınav Programı
- 21 Şubat Dünya Rehberler Günü Kutlu Olsun
- 2023-2024 Bahar Dönemi Ders Programı
- 29.12.2023 TARİH VE 32414 SAYILI RESMİ GAZETE'DE YAYIMLANAN 2023.02.22 İLAN NOLU ÖĞRETİM ELEMANI ALIM SONUÇLARI
- 29.12.2023 TARİH VE 32414 SAYILI RESMİ GAZETE'DE YAYIMLANAN 2022.02.23 İLAN NOLU ÖĞRETİM ELEMANI ALIM İLANI NİHAİ DEĞERLENDİRME SONUÇLARI
- AZAMİ ÖĞRENİM SÜRESİ SONUNDA VERİLEN EK SINAV HAKKINDA DUYURU
- Tek Ders Sınavı Duyurusu
- Öğrencilerimizin Dikkatine!
- 29.12.2023 Tarih ve 32414 Sayılı Resmi Gazete'de Yayımlanan 2022.02.23 İlan Nolu Öğretim Elemanı Alım İlanları Ön Değerlendirme Sonuçları
- 29.12.2023 Tarih ve 32414 Sayılı Resmi Gazete'de Yayımlanan 2023.02.22 İlan Nolu Öğretim Elemanı Alım İlanları Ön Değerlendirme Sonuçları
- 2023-2024 Güz Dönemi Bütünleme Sınav Programı
- ETS Duyuru
- 2023-2024 Güz Dönemi Final Sınav Programı
- SİBERAY Semineri Hakkında Duyuru
- Vize Mazeret Sınavları Duyusuru