Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Turizm Fakültesi tarafından düzenlenen Kişisel Gelişim Seminerlerinin altıncısı olan “İdeal Kişiliğe 10 Adım” konulu seminer, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Turizm Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Aziz Gökhan ÖZKOÇ’un sunumu ile gerçekleşti.
Üniversitemiz MYO Kazakistan Konferans Salonunda düzenlenen seminere Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Zeynep ASLAN, Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nesimi AKTAŞ, Nevşehir MYO Müdürü Doç. Dr. Ersan KABALCI, fakültemiz akademik ve idari personeli ile öğrenciler katıldı.
Seminere konuşmacı olarak katılan Sayın ÖZKOÇ sunumunda, amacının farkındalık yaratmak olduğundan bahsederek ideal insan profilinin nasıl oluşturulması gerektiğini örnekler ile açıkladı. Soru ve cevap bölümüyle devam eden seminer, Dekanımız Prof. Dr. Zeynep ASLAN’ın Yrd. Doç Dr. Aziz Gökhan ÖZKOÇ’a plaket takdimi ile son buldu.
- Kat Hizmetleri Dersine Crowne Plaza Hotel Kat Hizmetleri Müdürü Hakan Fidancı Konuk Oldu
- Güneydoğu Bölgesi Eğitim Gezisi Düzenlendi
- 21 Şubat Dünya Rehberler Günü Kapsamında Turizm Rehberliği Öğrencilerine Yönelik Kızıl Çukur Vadisi’nde Yürüyüş Düzenlendi
- Karadeniz Bölgesi Eğitim Gezisi Düzenlendi
- 'Etkinlik Yönetimi' dersine DoubleTree By Hilton Avanos Otel Satış Şefi Sema İşbilir Cebe Konuk Oldu
- Balkan Mutfağı Workshopu Gerçekleştirildi
- Turizm İşletmeciliği Bölümü Öğrencilerine HMS Otel Programı Eğitimi Verildi
- 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Dönemi İlk Akademik Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi
- Yiyecek İçecek Servisi Dersine Ajwa Cappadocia Hotel Zeferan Restoran F&B Müdürü Erdal İnsel Konuk Oldu
- Önbüro ve Yönetimi Dersine Dorak Holding Lüks Oteller Satış Müdürü Tuncay Fırat Pazarlı Konuk Oldu
- Turizm Fakültesi Öğrencilerine Yönelik Uyum Programı Düzenlendi
- NEVÜ ‘Türkiye Yeterlilikler Çerçevesi (TYÇ) Logosu’ Kullanımına Hak Kazandı
- Rektör Aktekin YÖK Tarafından Gönderilen ‘2023 Engelsiz Üniversite Ödülleri’ni Birimlere Teslim Etti
- Nevşehir Mutfağının İncileri Mutfağımızda Öğrencilerimiz ile Birlikte Yapıldı
- Sushi Workshop'u Düzenlendi