Mutfakta Güzel Sanatlar: Süsleme Sanatı-2 Etkinliği Gerçekleştirildi
06/03/2015
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Turizm Fakültesi tarafından organize edilen “Mutfakta Güzel Sanatlar: Süsleme Sanatı-2” konulu etkinlik 06.03.2015 tarihinde gerçekleştirildi. KAPTİD Yönetim Kurulu Üyesi Tahir ÖZGEN tarafından Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencilerine sebze ve meyveler ile nasıl süsleme sanatı yapılacağı ile ilgili eğitim uygulamalı olarak verildi.
HABERLER
- Pirge Akademi Tarafından Bıçak Eğitimi Verildi
- Gastronomi ve Mutfak Sanatları Öğrencilerine Yönelik Çikolata Workshopu Gerçekleştirildi
- TUI Türkiye Temsilcileri, Turizm Fakültesi Öğrencileriyle Bir Araya Geldi
- Kat Hizmetleri Dersine Crowne Plaza Hotel Kat Hizmetleri Müdürü Hakan Fidancı Konuk Oldu
- Güneydoğu Bölgesi Eğitim Gezisi Düzenlendi
- 21 Şubat Dünya Rehberler Günü Kapsamında Turizm Rehberliği Öğrencilerine Yönelik Kızıl Çukur Vadisi’nde Yürüyüş Düzenlendi
- Karadeniz Bölgesi Eğitim Gezisi Düzenlendi
- 'Etkinlik Yönetimi' dersine DoubleTree By Hilton Avanos Otel Satış Şefi Sema İşbilir Cebe Konuk Oldu
- Balkan Mutfağı Workshopu Gerçekleştirildi
- Turizm İşletmeciliği Bölümü Öğrencilerine HMS Otel Programı Eğitimi Verildi
- 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Dönemi İlk Akademik Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi
- Yiyecek İçecek Servisi Dersine Ajwa Cappadocia Hotel Zeferan Restoran F&B Müdürü Erdal İnsel Konuk Oldu
- Önbüro ve Yönetimi Dersine Dorak Holding Lüks Oteller Satış Müdürü Tuncay Fırat Pazarlı Konuk Oldu
- Turizm Fakültesi Öğrencilerine Yönelik Uyum Programı Düzenlendi
- NEVÜ ‘Türkiye Yeterlilikler Çerçevesi (TYÇ) Logosu’ Kullanımına Hak Kazandı