Turizm Fakültesi Seminerlerinin Dokuzuncusu Gerçekleştirildi
05/03/2015
Turizm Fakültesi Seminerlerinin dokuzuncusu 05.03.2015 tarihinde Yrd. Doç. Dr. Lütfi BUYRUK tarafından gerçekleştirildi. Sayın BUYRUK “ Kapadokya’da Geleneksel Olarak Üretilen Pekmez İçerikli Tatlıların Restoran Menülerindeki Yeri” konulu sunumunda, Pekmez ve Kapadokya’nın geleneksel pekmez tatlıları hakkında genel bilgi verdi. Sayın BUYRUK, restoranların pekmez ile yapılan tatlıları kullanma durumları ile ilgili yaptığı araştırmanın bulgularından söz etti. Seminer soru cevap bölümüyle son buldu.
HABERLER
- Rehberlik Öğrencilerine Yönelik Konya Gezisi Düzenlendi
- Türkiye Küçük Oteller Derneği NEVÜ Turizm Fakültesi'ni Ziyaret Etti
- Pirge Akademi Tarafından Bıçak Eğitimi Verildi
- Gastronomi ve Mutfak Sanatları Öğrencilerine Yönelik Çikolata Workshopu Gerçekleştirildi
- TUI Türkiye Temsilcileri, Turizm Fakültesi Öğrencileriyle Bir Araya Geldi
- Kat Hizmetleri Dersine Crowne Plaza Hotel Kat Hizmetleri Müdürü Hakan Fidancı Konuk Oldu
- Güneydoğu Bölgesi Eğitim Gezisi Düzenlendi
- 21 Şubat Dünya Rehberler Günü Kapsamında Turizm Rehberliği Öğrencilerine Yönelik Kızıl Çukur Vadisi’nde Yürüyüş Düzenlendi
- Karadeniz Bölgesi Eğitim Gezisi Düzenlendi
- 'Etkinlik Yönetimi' dersine DoubleTree By Hilton Avanos Otel Satış Şefi Sema İşbilir Cebe Konuk Oldu
- Balkan Mutfağı Workshopu Gerçekleştirildi
- Turizm İşletmeciliği Bölümü Öğrencilerine HMS Otel Programı Eğitimi Verildi
- 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Dönemi İlk Akademik Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi
- Yiyecek İçecek Servisi Dersine Ajwa Cappadocia Hotel Zeferan Restoran F&B Müdürü Erdal İnsel Konuk Oldu
- Önbüro ve Yönetimi Dersine Dorak Holding Lüks Oteller Satış Müdürü Tuncay Fırat Pazarlı Konuk Oldu