Yiyecek İçecek Servisi Dersine Ajwa Cappadocia Hotel Zeferan Restoran F&B Müdürü Erdal İnsel Konuk Oldu
15/11/2023
Doç. Dr. Şule Ardıç Yetiş yönetimindeki Yiyecek İçecek Servisi dersine Ajwa Cappadocia Hotel Zeferan Restoran F&B müdürü Erdal İnsel konuk oldu. İnsel yiyecek içecek işletmelerinde personelin sahip olması gereken niteliklerin neler olduğunu anlatarak servis esnasında misafirle nasıl bir iletişim kurulması gerektiğinin inceliklerini örnek olay çalışmalarıyla öğrencilere aktardı. Ayrıca F&B departmanında çalışmak isteyen öğrenciler için işe alım mülakatlarında nelere dikkat edildiğinden bahsederek cv hazırlama önerileri verdi. Katkılarından dolayı Doç. Dr. Şule Ardıç Yetiş tarafından Erdal İnsel’e teşekkür belgesi takdim edildi.
HABERLER
- Türkiye Küçük Oteller Derneği NEVÜ Turizm Fakültesi'ni Ziyaret Etti
- Pirge Akademi Tarafından Bıçak Eğitimi Verildi
- Gastronomi ve Mutfak Sanatları Öğrencilerine Yönelik Çikolata Workshopu Gerçekleştirildi
- TUI Türkiye Temsilcileri, Turizm Fakültesi Öğrencileriyle Bir Araya Geldi
- Kat Hizmetleri Dersine Crowne Plaza Hotel Kat Hizmetleri Müdürü Hakan Fidancı Konuk Oldu
- Güneydoğu Bölgesi Eğitim Gezisi Düzenlendi
- 21 Şubat Dünya Rehberler Günü Kapsamında Turizm Rehberliği Öğrencilerine Yönelik Kızıl Çukur Vadisi’nde Yürüyüş Düzenlendi
- Karadeniz Bölgesi Eğitim Gezisi Düzenlendi
- 'Etkinlik Yönetimi' dersine DoubleTree By Hilton Avanos Otel Satış Şefi Sema İşbilir Cebe Konuk Oldu
- Balkan Mutfağı Workshopu Gerçekleştirildi
- Turizm İşletmeciliği Bölümü Öğrencilerine HMS Otel Programı Eğitimi Verildi
- 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Dönemi İlk Akademik Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi
- Yiyecek İçecek Servisi Dersine Ajwa Cappadocia Hotel Zeferan Restoran F&B Müdürü Erdal İnsel Konuk Oldu
- Önbüro ve Yönetimi Dersine Dorak Holding Lüks Oteller Satış Müdürü Tuncay Fırat Pazarlı Konuk Oldu
- Turizm Fakültesi Öğrencilerine Yönelik Uyum Programı Düzenlendi