EĞİTİM TARİHİ:19/10/2015 Pazartesi
EĞİTİM BAŞLANGIÇ VE BİTİŞ SAATİ: 14:00/16:00
EĞİTİM YERİ: Turizm Fakültesi Ek Dersliği (Eski Yemekhane)
KATILIMCILARA ÜCRETSİZ SERTİFİKA VERİLECEKTİR.
EĞİTMENLER:
TUĞRUL GÜNAY-Yaşar Üniversitesi Yüksek Lisans Öğrencisi
GÖKHAN ONAT-Paramı Yönetebiliyorum-Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Yüksek Lisans Öğrencisi
SEMİNER KONULARI:
Girişimcilik nedir ?
Girişimcinin çevreyle,bireyle,Kurumla ilişkisi nedir?
Girişimcinin Sahip Olması Gereken Kişisel Özellikler Nelerdir?
İşi Yürütme Aşamasında Karşılaşılan Sorunlar Nedir?
Girişimcinin İş Kurma Sürecindeki Temel Adımları Nelerdir?
Paramı Yönetebiliyorum Eğitimi
NEDEN BÜTÇE?
BÜTÇE NEDİR?
KİMLER YAPAR?
BÜTÇE KALEMLERİ
NASIL BÜTÇE YAPILIR?
DOĞRU HARCAMA?
HARCAMALARIM
• KONTROLLÜ
• LÜKS TÜKETİM
•ACİL DURUM
• ÖDEME METODLAR
• BANKACILIK HİZMETLER
BORÇLARIM
• İYİ BORÇ / KÖTÜ BORÇ
• SAĞLIKLI BORÇLANMA
• BORÇLANMA MALİYETİ
• KREDİLİ MEVDUAT HESABI
• KREDİ KARTI- DOĞRU KREDİ KARTI KULLANIMI- SÖZLEŞME, FAİZ, LİMİT- ÇALINMA
• BORÇ KAPATMA
• KREDİ SİCİLİ
BİRİKİMİM
• HEDEFLERİM
• SOSYAL NORMLAR
• BİLEŞİK MUCİZESİ
• YATIRIM- RİSK- YATIRIM ARAÇLARI- ENFLASYON
- Azami Süreyi Dolduran Öğrencilere İlişkin Duyuru
- Sarf Malzeme ve Araç-Gereç Ücretleri Değişikliği Hakkında Bilgilendirme
- Çift Anadal/ Yandal Başvuruları Başlıyor
- Tek Ders Sınavı Duyurusu
- 2024-2025 Akademik Yılı Genel Mezuniyet Töreni
- 2024-2025 Bahar Dönemi Bütünleme Sınav Programı
- 21–27 Mayıs Türk Mutfağı Haftası Kapsamında “Sürdürülebilir ve Atıksız Türk Mutfağı” Paneli ve "7. Geleneksel Limonata Şenliği" Etkinliği
- 2024-2025 Bahar Yarıyılı Final Sınav Takvimi
- NEVTİM Mezunlar Buluşması
- NEVÜ Turizm Fakültesi ve NÜKMER İşbirliği ile İstihdam Fuarı Düzenlenecek !