Sınıf |
Tarih |
Saat |
Ders |
Gastronomi ve Mutfak Sanatları (3. Sınıf) |
14 Mart 2022 Pazartesi |
14.15 |
Gastronomi Seminerleri (Emine KALE) |
Gastronomi ve Mutfak Sanatları (İ.Ö.-1. Sınıf) |
14 Mart 2022 Pazartesi |
16.30 |
Temel Mutfak Teknikleri II (Günay EROL) |
Gastronomi ve Mutfak Sanatları (İ.Ö.-3. Sınıf) |
14 Mart 2022 Pazartesi |
18.00 |
Yemek Stilistliği ve Fotoğrafçılığı (Onur Şevket YILDIZ) |
Turizm İşletmeciliği (1. Sınıf) |
15 Mart 2022 Salı |
10.15 |
Turizm Ekonomisi (B. Gülsevil BELBER) |
Gastronomi ve Mutfak Sanatları (2. Sınıf) |
15 Mart 2022 Salı |
15.00 |
Yiyecek İçecek Servisi ve Sunum Teknikleri (Günay EROL) |
Gastronomi ve Mutfak Sanatları (İ.Ö.-2. Sınıf) |
15 Mart 2022 Salı |
17.15 |
Yiyecek İçecek Yönetimi (Lütfi BUYRUK) |
Turizm Rehberliği (1. Sınıf) |
16 Mart 2022 Çarşamba |
11.00 |
Arkeoloji II (Hülya CEYLAN) |
Gastronomi ve Mutfak Sanatları (1. Sınıf) |
17 Mart 2022 Perşembe |
11.00 |
Temel Mutfak Teknikleri II (Günay EROL) |
Gastronomi ve Mutfak Sanatları (4. Sınıf) |
17 Mart 2022 Perşembe |
16.30 |
İnsan Kaynakları Yönetimi (Nilüfer ŞAHİN PERÇİN) |
Gastronomi ve Mutfak Sanatları (İ.Ö.-4. Sınıf) |
17 Mart 2022 Perşembe |
17.15 |
Restoran Yönetimi (Emine KALE) |
- "United Towers ile Work and Travel Deneyimi" Konulu Panel
- ''Turist Rehberi Olabilmek'' Adlı Konferans
- 2024-2025 Güz Dönemi Final Sınav Programı
- GMS Bölümü Öğrencilerine Yönelik Etlerin Marinasyonu ve Sunumu Workshop'u Düzenlenecektir
- COST Aksiyonları Katılım Süreçleri Bilgi Günü
- İç Anadolu Kariyer Fuarı
- Yetenek Kapısı
- Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Öğrencilerine Yönelik Katlı Pasta Etkinliği
- Anadolu Ajansı Staj Programı
- Erasmus Yabancı Dil Sınavı Başvuruları Başladı
- 2024-2025 Güz Dönemi Ara Sınav Programı
- Üniversite Öğrenci Toplulukları İş Birliği ve Destek Programı (ÜNİDES)
- Sosyal Bilimlerde Yeniden Türetilebilirlik
- Sosyal Bilimlerde Etki Analizi
- NEVÜ Kariyer Buluşması