...

Turizm Fakültesi

Turizm Fakültesi Bahar Dönemi Oryantasyon Programı
09/03/2022

Sınıf

Tarih

Saat

Ders

Gastronomi ve Mutfak Sanatları

(3. Sınıf)

14 Mart 2022

Pazartesi

14.15

Gastronomi Seminerleri

(Emine KALE)

Gastronomi ve Mutfak Sanatları

(İ.Ö.-1. Sınıf)

14 Mart 2022

Pazartesi

16.30

Temel Mutfak Teknikleri II

(Günay EROL)

Gastronomi ve Mutfak Sanatları

(İ.Ö.-3. Sınıf)

14 Mart 2022

Pazartesi

18.00

Yemek Stilistliği ve Fotoğrafçılığı

(Onur Şevket YILDIZ)

Turizm İşletmeciliği

(1. Sınıf)

15 Mart 2022

Salı

10.15

Turizm Ekonomisi

(B. Gülsevil BELBER)

Gastronomi ve Mutfak Sanatları

(2. Sınıf)

15 Mart 2022

Salı

15.00

Yiyecek İçecek Servisi ve Sunum Teknikleri

(Günay EROL)

Gastronomi ve Mutfak Sanatları

(İ.Ö.-2. Sınıf)

15 Mart 2022

Salı

17.15

Yiyecek İçecek Yönetimi

(Lütfi BUYRUK)

Turizm Rehberliği

(1. Sınıf)

16 Mart 2022

Çarşamba

11.00

Arkeoloji II

(Hülya CEYLAN)

Gastronomi ve Mutfak Sanatları

(1. Sınıf)

17 Mart 2022

Perşembe

11.00

Temel Mutfak Teknikleri II

(Günay EROL)

Gastronomi ve Mutfak Sanatları

(4. Sınıf)

17 Mart 2022

Perşembe

16.30

İnsan Kaynakları Yönetimi

(Nilüfer ŞAHİN PERÇİN)

Gastronomi ve Mutfak Sanatları

(İ.Ö.-4. Sınıf)

17 Mart 2022

Perşembe

17.15

Restoran Yönetimi

(Emine KALE)