Sınıf |
Tarih |
Saat |
Ders |
Gastronomi ve Mutfak Sanatları (3. Sınıf) |
14 Mart 2022 Pazartesi |
14.15 |
Gastronomi Seminerleri (Emine KALE) |
Gastronomi ve Mutfak Sanatları (İ.Ö.-1. Sınıf) |
14 Mart 2022 Pazartesi |
16.30 |
Temel Mutfak Teknikleri II (Günay EROL) |
Gastronomi ve Mutfak Sanatları (İ.Ö.-3. Sınıf) |
14 Mart 2022 Pazartesi |
18.00 |
Yemek Stilistliği ve Fotoğrafçılığı (Onur Şevket YILDIZ) |
Turizm İşletmeciliği (1. Sınıf) |
15 Mart 2022 Salı |
10.15 |
Turizm Ekonomisi (B. Gülsevil BELBER) |
Gastronomi ve Mutfak Sanatları (2. Sınıf) |
15 Mart 2022 Salı |
15.00 |
Yiyecek İçecek Servisi ve Sunum Teknikleri (Günay EROL) |
Gastronomi ve Mutfak Sanatları (İ.Ö.-2. Sınıf) |
15 Mart 2022 Salı |
17.15 |
Yiyecek İçecek Yönetimi (Lütfi BUYRUK) |
Turizm Rehberliği (1. Sınıf) |
16 Mart 2022 Çarşamba |
11.00 |
Arkeoloji II (Hülya CEYLAN) |
Gastronomi ve Mutfak Sanatları (1. Sınıf) |
17 Mart 2022 Perşembe |
11.00 |
Temel Mutfak Teknikleri II (Günay EROL) |
Gastronomi ve Mutfak Sanatları (4. Sınıf) |
17 Mart 2022 Perşembe |
16.30 |
İnsan Kaynakları Yönetimi (Nilüfer ŞAHİN PERÇİN) |
Gastronomi ve Mutfak Sanatları (İ.Ö.-4. Sınıf) |
17 Mart 2022 Perşembe |
17.15 |
Restoran Yönetimi (Emine KALE) |
- "Geleneksel Kampüs Pazarı" Etkinliği
- Kısmi Zamanlı Öğrenci Başvuruları
- “Öğrenci Kulüpleri ve Toplulukları Merkezi” ile “Diyanet Genç Ofisi”nin Açılışı ve "Öğrenci Kulüpleri Tanıtım Standı Günleri"
- Rektör- Öğrenci Buluşması ve Oryantasyon Programı
- TEV Burs Başvurusu Duyurusu
- Ortak Seçmeli Dersler Ders Programı
- Jean Monnet Burs Programı 2026-2027 Akademik Yılı Başvuruları Başladı!
- Oryantasyon Programı Düzenlenecektir
- 2025- 2026 Güz Dönemi Ders Programı
- Zorunlu Yabancı Dil I-II Dersi Muafiyet Sınavı