Sınıf |
Tarih |
Saat |
Ders |
Gastronomi ve Mutfak Sanatları (3. Sınıf) |
14 Mart 2022 Pazartesi |
14.15 |
Gastronomi Seminerleri (Emine KALE) |
Gastronomi ve Mutfak Sanatları (İ.Ö.-1. Sınıf) |
14 Mart 2022 Pazartesi |
16.30 |
Temel Mutfak Teknikleri II (Günay EROL) |
Gastronomi ve Mutfak Sanatları (İ.Ö.-3. Sınıf) |
14 Mart 2022 Pazartesi |
18.00 |
Yemek Stilistliği ve Fotoğrafçılığı (Onur Şevket YILDIZ) |
Turizm İşletmeciliği (1. Sınıf) |
15 Mart 2022 Salı |
10.15 |
Turizm Ekonomisi (B. Gülsevil BELBER) |
Gastronomi ve Mutfak Sanatları (2. Sınıf) |
15 Mart 2022 Salı |
15.00 |
Yiyecek İçecek Servisi ve Sunum Teknikleri (Günay EROL) |
Gastronomi ve Mutfak Sanatları (İ.Ö.-2. Sınıf) |
15 Mart 2022 Salı |
17.15 |
Yiyecek İçecek Yönetimi (Lütfi BUYRUK) |
Turizm Rehberliği (1. Sınıf) |
16 Mart 2022 Çarşamba |
11.00 |
Arkeoloji II (Hülya CEYLAN) |
Gastronomi ve Mutfak Sanatları (1. Sınıf) |
17 Mart 2022 Perşembe |
11.00 |
Temel Mutfak Teknikleri II (Günay EROL) |
Gastronomi ve Mutfak Sanatları (4. Sınıf) |
17 Mart 2022 Perşembe |
16.30 |
İnsan Kaynakları Yönetimi (Nilüfer ŞAHİN PERÇİN) |
Gastronomi ve Mutfak Sanatları (İ.Ö.-4. Sınıf) |
17 Mart 2022 Perşembe |
17.15 |
Restoran Yönetimi (Emine KALE) |
- Azami Süreyi Dolduran Öğrencilere İlişkin Duyuru
- Sarf Malzeme ve Araç-Gereç Ücretleri Değişikliği Hakkında Bilgilendirme
- Çift Anadal/ Yandal Başvuruları Başlıyor
- Tek Ders Sınavı Duyurusu
- 2024-2025 Akademik Yılı Genel Mezuniyet Töreni
- 2024-2025 Bahar Dönemi Bütünleme Sınav Programı
- 21–27 Mayıs Türk Mutfağı Haftası Kapsamında “Sürdürülebilir ve Atıksız Türk Mutfağı” Paneli ve "7. Geleneksel Limonata Şenliği" Etkinliği
- 2024-2025 Bahar Yarıyılı Final Sınav Takvimi
- NEVTİM Mezunlar Buluşması
- NEVÜ Turizm Fakültesi ve NÜKMER İşbirliği ile İstihdam Fuarı Düzenlenecek !