ALMANYA STAJ BAŞVURU HAKKI KAZANAN ÖĞRENCİLER
|
AD-SOYAD |
BÖLÜM |
SINIF |
1 |
Sefa Merve SEZGIN |
Turizm Rehberliği |
3 |
2 |
Hesna YILDIRIM |
Turizm İşletmeciliği |
2 |
3 |
Aybala Nazik KOÇAK |
Gastronomi ve Mutfak Sanatları |
3 |
4 |
Melike KALAFAT |
Gastronomi ve Mutfak Sanatları |
3 |
5 |
Arda TUNÇ |
Turizm İşletmeciliği |
2 |
6 |
Feyza KAYIŞ |
Gastronomi ve Mutfak Sanatları. |
3 |
7 |
Aybala Göksu AVCI |
Turizm Rehberliği |
4 |
8 |
İslam DAKAK |
Turizm İşletmeciliği |
2 |
9 |
Meryem Naz ÜRÜN |
Turizm İşletmeciliği |
2 |
10 |
Esra KILIÇ |
Gastronomi ve Mutfak Sanatları |
3 |
11 |
İlayda UÇAK |
Turizm Rehberliği |
2 |
12 |
Emre Can KÜÇÜK |
Gastronomi ve Mutfak Sanatları |
3 |
2022 staj dönemi için staj kontenjanı 12 öğrenci olarak belirlenmiştir. Yukarıda isimleri yer alan öğrencilerin başvuru evraklarını almak üzere, 11.05.2022 Çarşamba günü saat 12.00‘ye kadar Öğr. Gör. Dr. Bülent BAY‘a başvurmaları gerekmektedir. Evrakların doldurulup en geç 12.05.2022 Perşembe günü mesai bitimine kadar teslim edilmesi gerekmektedir.
BAŞVURU IÇIN GEREKLI EVRAKLAR
2- adet vesikalık resim
2 adet staj başvuru formu
1 adet öğrenci belgesi (başvuru belgeleri ile birlikte alınacak)
1 adet öğrenci belgesi
1 adet yabancı dil belgesi (ilgili öğretim elemanı tarafından doldurulacak)
(Dil düzeyini gösterir belge varsa eklenebilir.)
- "United Towers ile Work and Travel Deneyimi" Konulu Panel
- ''Turist Rehberi Olabilmek'' Adlı Konferans
- 2024-2025 Güz Dönemi Final Sınav Programı
- GMS Bölümü Öğrencilerine Yönelik Etlerin Marinasyonu ve Sunumu Workshop'u Düzenlenecektir
- COST Aksiyonları Katılım Süreçleri Bilgi Günü
- İç Anadolu Kariyer Fuarı
- Yetenek Kapısı
- Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Öğrencilerine Yönelik Katlı Pasta Etkinliği
- Anadolu Ajansı Staj Programı
- Erasmus Yabancı Dil Sınavı Başvuruları Başladı
- 2024-2025 Güz Dönemi Ara Sınav Programı
- Üniversite Öğrenci Toplulukları İş Birliği ve Destek Programı (ÜNİDES)
- Sosyal Bilimlerde Yeniden Türetilebilirlik
- Sosyal Bilimlerde Etki Analizi
- NEVÜ Kariyer Buluşması