ALMANYA STAJ BAŞVURU HAKKI KAZANAN ÖĞRENCİLER
|
AD-SOYAD |
BÖLÜM |
SINIF |
1 |
Sefa Merve SEZGIN |
Turizm Rehberliği |
3 |
2 |
Hesna YILDIRIM |
Turizm İşletmeciliği |
2 |
3 |
Aybala Nazik KOÇAK |
Gastronomi ve Mutfak Sanatları |
3 |
4 |
Melike KALAFAT |
Gastronomi ve Mutfak Sanatları |
3 |
5 |
Arda TUNÇ |
Turizm İşletmeciliği |
2 |
6 |
Feyza KAYIŞ |
Gastronomi ve Mutfak Sanatları. |
3 |
7 |
Aybala Göksu AVCI |
Turizm Rehberliği |
4 |
8 |
İslam DAKAK |
Turizm İşletmeciliği |
2 |
9 |
Meryem Naz ÜRÜN |
Turizm İşletmeciliği |
2 |
10 |
Esra KILIÇ |
Gastronomi ve Mutfak Sanatları |
3 |
11 |
İlayda UÇAK |
Turizm Rehberliği |
2 |
12 |
Emre Can KÜÇÜK |
Gastronomi ve Mutfak Sanatları |
3 |
2022 staj dönemi için staj kontenjanı 12 öğrenci olarak belirlenmiştir. Yukarıda isimleri yer alan öğrencilerin başvuru evraklarını almak üzere, 11.05.2022 Çarşamba günü saat 12.00‘ye kadar Öğr. Gör. Dr. Bülent BAY‘a başvurmaları gerekmektedir. Evrakların doldurulup en geç 12.05.2022 Perşembe günü mesai bitimine kadar teslim edilmesi gerekmektedir.
BAŞVURU IÇIN GEREKLI EVRAKLAR
2- adet vesikalık resim
2 adet staj başvuru formu
1 adet öğrenci belgesi (başvuru belgeleri ile birlikte alınacak)
1 adet öğrenci belgesi
1 adet yabancı dil belgesi (ilgili öğretim elemanı tarafından doldurulacak)
(Dil düzeyini gösterir belge varsa eklenebilir.)
- Azami Süreyi Dolduran Öğrencilere İlişkin Duyuru
- Sarf Malzeme ve Araç-Gereç Ücretleri Değişikliği Hakkında Bilgilendirme
- Çift Anadal/ Yandal Başvuruları Başlıyor
- Tek Ders Sınavı Duyurusu
- 2024-2025 Akademik Yılı Genel Mezuniyet Töreni
- 2024-2025 Bahar Dönemi Bütünleme Sınav Programı
- 21–27 Mayıs Türk Mutfağı Haftası Kapsamında “Sürdürülebilir ve Atıksız Türk Mutfağı” Paneli ve "7. Geleneksel Limonata Şenliği" Etkinliği
- 2024-2025 Bahar Yarıyılı Final Sınav Takvimi
- NEVTİM Mezunlar Buluşması
- NEVÜ Turizm Fakültesi ve NÜKMER İşbirliği ile İstihdam Fuarı Düzenlenecek !