Denizden Sofraya Workshop Etkinliği
06/03/2025
Denizden Sofraya Workshop Etkinliği
Denizden Sofraya: Sürdürülebilir Deniz Ürünleri Kullanımı Üzerine Uygulamalı Atölye Çalışması düzenlenecektir. Alden Hotel Mutfak Şefi Emre Can Muhacir’in katılımıyla deniz ürünleri ile sürdürülebilir ve yaratıcı yemek hazırlama tekniklerinin aktarılacağı etkinliğimize bütün öğrencilerimiz davetlidir.
Tarih: 10 Mart 2025 Pazartesi
Saat: 13.00
Yer: Turizm Fakültesi Gastronomi Workshop Alanı

DUYURULAR
- Spor Dostu Kampüs Projesi
- ERASMUS+ YABANCI DİL SINAVI BAŞVURULARI
- İŞKUR Gençlik Programı Kura Çekim Sonucu
- 2025-2026 Güz Dönemi Vize Sınav Programı Duyurusu
- “Açık Kapı Uygulaması” Başlıyor!
- Turizm Topluluğu Yeni Dönem Genel Kurul Toplantısı
- Zorunlu Yabancı Dil I-II Dersi Ek Kontenjan Muafiyet Sınavı
- İŞKUR İle Geleceğinize İlk Adım! İŞKUR GENÇLİK PROGRAMI Başvuruları Başladı
- "Geleneksel Kampüs Pazarı" Etkinliği
- Kısmi Zamanlı Öğrenci Başvuruları