Denizden Sofraya Workshop Etkinliği
06/03/2025
Denizden Sofraya Workshop Etkinliği
Denizden Sofraya: Sürdürülebilir Deniz Ürünleri Kullanımı Üzerine Uygulamalı Atölye Çalışması düzenlenecektir. Alden Hotel Mutfak Şefi Emre Can Muhacir’in katılımıyla deniz ürünleri ile sürdürülebilir ve yaratıcı yemek hazırlama tekniklerinin aktarılacağı etkinliğimize bütün öğrencilerimiz davetlidir.
Tarih: 10 Mart 2025 Pazartesi
Saat: 13.00
Yer: Turizm Fakültesi Gastronomi Workshop Alanı
DUYURULAR
- Zorunlu Yabancı Dil I-II Dersi Ek Kontenjan Muafiyet Sınavı
- İŞKUR İle Geleceğinize İlk Adım! İŞKUR GENÇLİK PROGRAMI Başvuruları Başladı
- "Geleneksel Kampüs Pazarı" Etkinliği
- Kısmi Zamanlı Öğrenci Başvuruları
- “Öğrenci Kulüpleri ve Toplulukları Merkezi” ile “Diyanet Genç Ofisi”nin Açılışı ve "Öğrenci Kulüpleri Tanıtım Standı Günleri"
- Rektör- Öğrenci Buluşması ve Oryantasyon Programı
- TEV Burs Başvurusu Duyurusu
- Ortak Seçmeli Dersler Ders Programı
- Jean Monnet Burs Programı 2026-2027 Akademik Yılı Başvuruları Başladı!
- Oryantasyon Programı Düzenlenecektir