Denizden Sofraya Workshop Etkinliği
06/03/2025
Denizden Sofraya Workshop Etkinliği
Denizden Sofraya: Sürdürülebilir Deniz Ürünleri Kullanımı Üzerine Uygulamalı Atölye Çalışması düzenlenecektir. Alden Hotel Mutfak Şefi Emre Can Muhacir’in katılımıyla deniz ürünleri ile sürdürülebilir ve yaratıcı yemek hazırlama tekniklerinin aktarılacağı etkinliğimize bütün öğrencilerimiz davetlidir.
Tarih: 10 Mart 2025 Pazartesi
Saat: 13.00
Yer: Turizm Fakültesi Gastronomi Workshop Alanı
DUYURULAR
- Azami Süreyi Dolduran Öğrencilere İlişkin Duyuru
- Sarf Malzeme ve Araç-Gereç Ücretleri Değişikliği Hakkında Bilgilendirme
- Çift Anadal/ Yandal Başvuruları Başlıyor
- Tek Ders Sınavı Duyurusu
- 2024-2025 Akademik Yılı Genel Mezuniyet Töreni
- 2024-2025 Bahar Dönemi Bütünleme Sınav Programı
- 21–27 Mayıs Türk Mutfağı Haftası Kapsamında “Sürdürülebilir ve Atıksız Türk Mutfağı” Paneli ve "7. Geleneksel Limonata Şenliği" Etkinliği
- 2024-2025 Bahar Yarıyılı Final Sınav Takvimi
- NEVTİM Mezunlar Buluşması
- NEVÜ Turizm Fakültesi ve NÜKMER İşbirliği ile İstihdam Fuarı Düzenlenecek !