Artizan Çikolata Eğitimi
17/03/2025
NEVÜ Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Öğretim Elemanları Arş. Gör. Sinem Dikme Gül ve Öğr. Gör. Kader Parlak tarafından Artizan Çikolata Eğitimi 19 Mart 2025 saat 13.00’da Workshop alanında düzenlenecektir.
Eğitim kapsamında;
- Temperleme teknikleri,
- Bonbon çikolata yapımı,
- 9 farklı dolgu tarifi,
- Sprey ve fırça ile boyama,
- Tablet çikolata yapımı,
- Silikon kalıp ile dekor yapımı gibi konular ele alınacaktır.
DUYURULAR
- Azami Süreyi Dolduran Öğrencilere İlişkin Duyuru
- Sarf Malzeme ve Araç-Gereç Ücretleri Değişikliği Hakkında Bilgilendirme
- Çift Anadal/ Yandal Başvuruları Başlıyor
- Tek Ders Sınavı Duyurusu
- 2024-2025 Akademik Yılı Genel Mezuniyet Töreni
- 2024-2025 Bahar Dönemi Bütünleme Sınav Programı
- 21–27 Mayıs Türk Mutfağı Haftası Kapsamında “Sürdürülebilir ve Atıksız Türk Mutfağı” Paneli ve "7. Geleneksel Limonata Şenliği" Etkinliği
- 2024-2025 Bahar Yarıyılı Final Sınav Takvimi
- NEVTİM Mezunlar Buluşması
- NEVÜ Turizm Fakültesi ve NÜKMER İşbirliği ile İstihdam Fuarı Düzenlenecek !