Artizan Çikolata Eğitimi
17/03/2025
NEVÜ Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Öğretim Elemanları Arş. Gör. Sinem Dikme Gül ve Öğr. Gör. Kader Parlak tarafından Artizan Çikolata Eğitimi 19 Mart 2025 saat 13.00’da Workshop alanında düzenlenecektir.
Eğitim kapsamında;
- Temperleme teknikleri,
- Bonbon çikolata yapımı,
- 9 farklı dolgu tarifi,
- Sprey ve fırça ile boyama,
- Tablet çikolata yapımı,
- Silikon kalıp ile dekor yapımı gibi konular ele alınacaktır.

DUYURULAR
- Spor Dostu Kampüs Projesi
- ERASMUS+ YABANCI DİL SINAVI BAŞVURULARI
- İŞKUR Gençlik Programı Kura Çekim Sonucu
- 2025-2026 Güz Dönemi Vize Sınav Programı Duyurusu
- “Açık Kapı Uygulaması” Başlıyor!
- Turizm Topluluğu Yeni Dönem Genel Kurul Toplantısı
- Zorunlu Yabancı Dil I-II Dersi Ek Kontenjan Muafiyet Sınavı
- İŞKUR İle Geleceğinize İlk Adım! İŞKUR GENÇLİK PROGRAMI Başvuruları Başladı
- "Geleneksel Kampüs Pazarı" Etkinliği
- Kısmi Zamanlı Öğrenci Başvuruları