Artizan Çikolata Eğitimi
17/03/2025
NEVÜ Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Öğretim Elemanları Arş. Gör. Sinem Dikme Gül ve Öğr. Gör. Kader Parlak tarafından Artizan Çikolata Eğitimi 19 Mart 2025 saat 13.00’da Workshop alanında düzenlenecektir.
Eğitim kapsamında;
- Temperleme teknikleri,
- Bonbon çikolata yapımı,
- 9 farklı dolgu tarifi,
- Sprey ve fırça ile boyama,
- Tablet çikolata yapımı,
- Silikon kalıp ile dekor yapımı gibi konular ele alınacaktır.
DUYURULAR
- 2025- 2026 Güz Dönemi Ders Programı
- Zorunlu Yabancı Dil I-II Dersi Muafiyet Sınavı
- Çift Anadal/ Yandal Başvurusu Hakkında Duyuru
- Çift Anadal/ Yandal Başvuru Sonuçları
- Azami Öğrenim Süresini Dolduran Öğrenciler İçin 1. ve 2. Ek Sınav Takvimi
- Azami Süreyi Dolduran Öğrencilere İlişkin Duyuru
- Sarf Malzeme ve Araç-Gereç Ücretleri Değişikliği Hakkında Bilgilendirme
- Çift Anadal/ Yandal Başvuruları Başlıyor
- Tek Ders Sınavı Duyurusu
- 2024-2025 Akademik Yılı Genel Mezuniyet Töreni