Ateş ve Tat: Gurme Lezzetler Workshop'u
21/03/2025
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü tarafından yaratıcı et ürünleri üzerine workshop düzenlenecektir. Düzenlenecek olan bu etkinliğe Danışman Şef Mehmet Kalaycıoğlu katılacaktır.
Workshop İçeriği:
-Beef Tea
-Karpuzlu Barbekü Sos
-Hardal Soslu Enginar
-Karides Kebabı
Tarih: 24 Mart 2025, Pazartesi
Yer: Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi Workshop Alanı
DUYURULAR
- Azami Süreyi Dolduran Öğrencilere İlişkin Duyuru
- Sarf Malzeme ve Araç-Gereç Ücretleri Değişikliği Hakkında Bilgilendirme
- Çift Anadal/ Yandal Başvuruları Başlıyor
- Tek Ders Sınavı Duyurusu
- 2024-2025 Akademik Yılı Genel Mezuniyet Töreni
- 2024-2025 Bahar Dönemi Bütünleme Sınav Programı
- 21–27 Mayıs Türk Mutfağı Haftası Kapsamında “Sürdürülebilir ve Atıksız Türk Mutfağı” Paneli ve "7. Geleneksel Limonata Şenliği" Etkinliği
- 2024-2025 Bahar Yarıyılı Final Sınav Takvimi
- NEVTİM Mezunlar Buluşması
- NEVÜ Turizm Fakültesi ve NÜKMER İşbirliği ile İstihdam Fuarı Düzenlenecek !