Ateş ve Tat: Gurme Lezzetler Workshop'u
21/03/2025
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü tarafından yaratıcı et ürünleri üzerine workshop düzenlenecektir. Düzenlenecek olan bu etkinliğe Danışman Şef Mehmet Kalaycıoğlu katılacaktır.
Workshop İçeriği:
-Beef Tea
-Karpuzlu Barbekü Sos
-Hardal Soslu Enginar
-Karides Kebabı
Tarih: 24 Mart 2025, Pazartesi
Yer: Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi Workshop Alanı
DUYURULAR
- Zorunlu Yabancı Dil I-II Dersi Ek Kontenjan Muafiyet Sınavı
- İŞKUR İle Geleceğinize İlk Adım! İŞKUR GENÇLİK PROGRAMI Başvuruları Başladı
- "Geleneksel Kampüs Pazarı" Etkinliği
- Kısmi Zamanlı Öğrenci Başvuruları
- “Öğrenci Kulüpleri ve Toplulukları Merkezi” ile “Diyanet Genç Ofisi”nin Açılışı ve "Öğrenci Kulüpleri Tanıtım Standı Günleri"
- Rektör- Öğrenci Buluşması ve Oryantasyon Programı
- TEV Burs Başvurusu Duyurusu
- Ortak Seçmeli Dersler Ders Programı
- Jean Monnet Burs Programı 2026-2027 Akademik Yılı Başvuruları Başladı!
- Oryantasyon Programı Düzenlenecektir