3. Altın Kepçe Yemek Yarışması'ndan Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Öğrencileri Madalyalarla Döndü
28/10/2013
Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencileri 24-26 Ekim 2013 tarihleri arasında Alanya’da düzenlenen 3. Altın Kepçe Yemek yarışmasında okulumuzu temsil etmişlerdir. Yarışmada "üniversiteler arası tavuk etabında" İlker AKSOY gümüş madalya almıştır. Aynı yarışmanın "üniversiteler arası ekip etabında" İlker AKSOY, Yağmur KURT ve Onur BOLACA gümüş madalya kazanmışlardır. Kendilerine teşekkür eder, başarılarının devamını dileriz.
Prof.Dr. Zeynep ASLAN
Dekan V.
DUYURULAR
- Azami Süreyi Dolduran Öğrencilere İlişkin Duyuru
- Sarf Malzeme ve Araç-Gereç Ücretleri Değişikliği Hakkında Bilgilendirme
- Çift Anadal/ Yandal Başvuruları Başlıyor
- Tek Ders Sınavı Duyurusu
- 2024-2025 Akademik Yılı Genel Mezuniyet Töreni
- 2024-2025 Bahar Dönemi Bütünleme Sınav Programı
- 21–27 Mayıs Türk Mutfağı Haftası Kapsamında “Sürdürülebilir ve Atıksız Türk Mutfağı” Paneli ve "7. Geleneksel Limonata Şenliği" Etkinliği
- 2024-2025 Bahar Yarıyılı Final Sınav Takvimi
- NEVTİM Mezunlar Buluşması
- NEVÜ Turizm Fakültesi ve NÜKMER İşbirliği ile İstihdam Fuarı Düzenlenecek !