3. Altın Kepçe Yemek Yarışması'ndan Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Öğrencileri Madalyalarla Döndü
28/10/2013
Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencileri 24-26 Ekim 2013 tarihleri arasında Alanya’da düzenlenen 3. Altın Kepçe Yemek yarışmasında okulumuzu temsil etmişlerdir. Yarışmada "üniversiteler arası tavuk etabında" İlker AKSOY gümüş madalya almıştır. Aynı yarışmanın "üniversiteler arası ekip etabında" İlker AKSOY, Yağmur KURT ve Onur BOLACA gümüş madalya kazanmışlardır. Kendilerine teşekkür eder, başarılarının devamını dileriz.
Prof.Dr. Zeynep ASLAN
Dekan V.
DUYURULAR
- Anadolu Ajansı Staj Programı
- Erasmus Yabancı Dil Sınavı Başvuruları Başladı
- 2024-2025 Güz Dönemi Ara Sınav Programı
- Üniversite Öğrenci Toplulukları İş Birliği ve Destek Programı (ÜNİDES)
- Sosyal Bilimlerde Yeniden Türetilebilirlik
- Sosyal Bilimlerde Etki Analizi
- NEVÜ Kariyer Buluşması
- 2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Dönemi Ders Programı
- Türk Eğitim Vakfı (TEV) Burs Başvuruları Duyurusu
- TESYEV Burs Başvurusu Duyurusu
- Rektör- Öğrenci Buluşması ve Oryantasyon Programı
- Tek Ders Sınavı Duyurusu
- Öğrenci Kulüplerinin Tanıtımı
- Zorunlu Yabancı Dil I-II Dersi Muafiyet Sınavı
- 2024-2025 Güz Dönemi Ders Programı