Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencileri Üniversitemiz Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığının katkılarıyla 12-15 Şubat 2014 tarihleri arasında katıldıkları “12. Uluslararası İstanbul Gastronomi Festivali”nden ödüllerle döndü.
25 ülkeden 400’ü yabancı olmak üzere toplam 2000 yarışmacının 52 kategoride yarıştığı festivalden Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencileri 8 Bronz Madalya ve 3 Merit ödülü aldı. 25’i yabancı 100 jüri üyesinin katılımıyla gerçekleşen ’’12. Uluslararası İstanbul Gastronomi Festivali’’nde öğrencilerimiz ’’Aşçı Balık Yarışması, Ana Yemek Yarışması, Aşçı Restoran Tatlı Yarışması, Pizza Yarışması, Makarna Yarışması ve Yılın En İyi Üniversitesi Yarışması’’ olmak üzere toplam 6 kategoride yarışarak üniversitemizi başarıyla temsil ettiler.
Ödüller sırasıyla;
Aşcı Balık Yarışması |
Yusuf Kamil AĞDUMAN Ali EVCİL |
Bronz Madalya Merit Ödülü |
Ana Yemek Yarışması |
Burak BEKTAŞ Faruk DEMİR Batuhan KARATEPE |
Bronz Madalya Bronz Madalya Merit Ödülü |
Restoran Tatlı Yarışması |
Ufuk DURDU |
Merit Ödülü |
Pizza Yarışması |
Turgut ÖZER |
Bronz Madalya |
Makarna Yarışması |
Tekin TORLAK |
Bronz Madalya |
Yılın En İyi Üniversitesi Yarışması |
Yağmur KURT İlker AKSOY Hakan GÖRÜR
|
Bronz Madalya Bronz Madalya Bronz Madalya |
- "United Towers ile Work and Travel Deneyimi" Konulu Panel
- ''Turist Rehberi Olabilmek'' Adlı Konferans
- 2024-2025 Güz Dönemi Final Sınav Programı
- GMS Bölümü Öğrencilerine Yönelik Etlerin Marinasyonu ve Sunumu Workshop'u Düzenlenecektir
- COST Aksiyonları Katılım Süreçleri Bilgi Günü
- İç Anadolu Kariyer Fuarı
- Yetenek Kapısı
- Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Öğrencilerine Yönelik Katlı Pasta Etkinliği
- Anadolu Ajansı Staj Programı
- Erasmus Yabancı Dil Sınavı Başvuruları Başladı
- 2024-2025 Güz Dönemi Ara Sınav Programı
- Üniversite Öğrenci Toplulukları İş Birliği ve Destek Programı (ÜNİDES)
- Sosyal Bilimlerde Yeniden Türetilebilirlik
- Sosyal Bilimlerde Etki Analizi
- NEVÜ Kariyer Buluşması