...

Turizm Fakültesi

Üniversitemiz, 12. Uluslararası İstanbul Gastronomi Festivali’nde Yılın En İyi Üniversitesi Kategorisinde 3. Oldu
17/02/2014

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencileri Üniversitemiz Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığının katkılarıyla 12-15 Şubat 2014 tarihleri arasında katıldıkları “12. Uluslararası İstanbul Gastronomi Festivali”nden ödüllerle döndü.

25 ülkeden 400’ü yabancı olmak üzere toplam 2000 yarışmacının 52 kategoride yarıştığı festivalden Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencileri 8 Bronz Madalya ve 3 Merit ödülü aldı. 25’i yabancı 100 jüri üyesinin katılımıyla gerçekleşen ’’12. Uluslararası İstanbul Gastronomi Festivali’’nde öğrencilerimiz ’’Aşçı Balık Yarışması, Ana Yemek Yarışması, Aşçı Restoran Tatlı Yarışması, Pizza Yarışması, Makarna Yarışması ve Yılın En İyi Üniversitesi Yarışması’’ olmak üzere toplam 6 kategoride yarışarak üniversitemizi başarıyla temsil ettiler.

 

Ödüller sırasıyla;

 

Aşcı Balık Yarışması

Yusuf Kamil AĞDUMAN

Ali EVCİL

Bronz Madalya

Merit Ödülü

Ana Yemek Yarışması

Burak BEKTAŞ

Faruk DEMİR

Batuhan KARATEPE

Bronz Madalya

Bronz Madalya

Merit  Ödülü

Restoran Tatlı Yarışması

Ufuk DURDU

Merit Ödülü

Pizza Yarışması

Turgut ÖZER

Bronz Madalya

Makarna Yarışması

Tekin TORLAK

Bronz Madalya

Yılın En İyi Üniversitesi Yarışması

Yağmur KURT

İlker AKSOY

Hakan GÖRÜR

 

Bronz Madalya

Bronz Madalya

Bronz Madalya