Dünya Mutfakları Eğitimi-2 Gerçekleşti
21/03/2014
21 Mart 2014 günü Anatolian Houses Otel Indian Rasoi şefleri Vikram Sıngh Pondeer ve Suresh Tarıyal tarafından Hint Mutfağı hakkında Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencilerine uygulamalı eğitim verildi. Hint Mutfağından yemekler yapılarak öğrenciler bu kültürün mutfağı hakkında bilgilendirildi. Turizm Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Aziz Gökhan ÖZKOÇ tarafından eğitim veren şeflere Teşekkür Belgesi takdim edildi.
DUYURULAR
- Azami Süreyi Dolduran Öğrencilere İlişkin Duyuru
- Sarf Malzeme ve Araç-Gereç Ücretleri Değişikliği Hakkında Bilgilendirme
- Çift Anadal/ Yandal Başvuruları Başlıyor
- Tek Ders Sınavı Duyurusu
- 2024-2025 Akademik Yılı Genel Mezuniyet Töreni
- 2024-2025 Bahar Dönemi Bütünleme Sınav Programı
- 21–27 Mayıs Türk Mutfağı Haftası Kapsamında “Sürdürülebilir ve Atıksız Türk Mutfağı” Paneli ve "7. Geleneksel Limonata Şenliği" Etkinliği
- 2024-2025 Bahar Yarıyılı Final Sınav Takvimi
- NEVTİM Mezunlar Buluşması
- NEVÜ Turizm Fakültesi ve NÜKMER İşbirliği ile İstihdam Fuarı Düzenlenecek !