Dünya Mutfakları Eğitimi-2 Gerçekleşti
21/03/2014
21 Mart 2014 günü Anatolian Houses Otel Indian Rasoi şefleri Vikram Sıngh Pondeer ve Suresh Tarıyal tarafından Hint Mutfağı hakkında Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencilerine uygulamalı eğitim verildi. Hint Mutfağından yemekler yapılarak öğrenciler bu kültürün mutfağı hakkında bilgilendirildi. Turizm Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Aziz Gökhan ÖZKOÇ tarafından eğitim veren şeflere Teşekkür Belgesi takdim edildi.
DUYURULAR
- "United Towers ile Work and Travel Deneyimi" Konulu Panel
- ''Turist Rehberi Olabilmek'' Adlı Konferans
- 2024-2025 Güz Dönemi Final Sınav Programı
- GMS Bölümü Öğrencilerine Yönelik Etlerin Marinasyonu ve Sunumu Workshop'u Düzenlenecektir
- COST Aksiyonları Katılım Süreçleri Bilgi Günü
- İç Anadolu Kariyer Fuarı
- Yetenek Kapısı
- Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Öğrencilerine Yönelik Katlı Pasta Etkinliği
- Anadolu Ajansı Staj Programı
- Erasmus Yabancı Dil Sınavı Başvuruları Başladı
- 2024-2025 Güz Dönemi Ara Sınav Programı
- Üniversite Öğrenci Toplulukları İş Birliği ve Destek Programı (ÜNİDES)
- Sosyal Bilimlerde Yeniden Türetilebilirlik
- Sosyal Bilimlerde Etki Analizi
- NEVÜ Kariyer Buluşması