Turizm Fakültesi'nden 'Gastronomi Paneli'
25/04/2014
Oturum Başkanı : Yrd.Doç.Dr. Lütfi BUYRUK
Konuşmacılar:
Yrd.Doç.Dr. İbrahim İLHAN (Gastronomi Turizmi)
Yrd.Doç.Dr.Mehmet KARAASLAN (Kapadokya Bölgesi Yemek Kültürü)
Ahmet ALAY – Sous Şef Nevşehir Dedeman (Orta Asya’dan Anadolu’ya Türk Mutfağı)
Tarih: 07.05.2014
Saat: 10.00
Yer: Nevşehir MYO Kazakistan Konferans Salonu
DUYURULAR
- "United Towers ile Work and Travel Deneyimi" Konulu Panel
- ''Turist Rehberi Olabilmek'' Adlı Konferans
- 2024-2025 Güz Dönemi Final Sınav Programı
- GMS Bölümü Öğrencilerine Yönelik Etlerin Marinasyonu ve Sunumu Workshop'u Düzenlenecektir
- COST Aksiyonları Katılım Süreçleri Bilgi Günü
- İç Anadolu Kariyer Fuarı
- Yetenek Kapısı
- Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Öğrencilerine Yönelik Katlı Pasta Etkinliği
- Anadolu Ajansı Staj Programı
- Erasmus Yabancı Dil Sınavı Başvuruları Başladı
- 2024-2025 Güz Dönemi Ara Sınav Programı
- Üniversite Öğrenci Toplulukları İş Birliği ve Destek Programı (ÜNİDES)
- Sosyal Bilimlerde Yeniden Türetilebilirlik
- Sosyal Bilimlerde Etki Analizi
- NEVÜ Kariyer Buluşması