Turizm Fakültesi'nden 'Gastronomi Paneli'
25/04/2014
Oturum Başkanı : Yrd.Doç.Dr. Lütfi BUYRUK
Konuşmacılar:
Yrd.Doç.Dr. İbrahim İLHAN (Gastronomi Turizmi)
Yrd.Doç.Dr.Mehmet KARAASLAN (Kapadokya Bölgesi Yemek Kültürü)
Ahmet ALAY – Sous Şef Nevşehir Dedeman (Orta Asya’dan Anadolu’ya Türk Mutfağı)
Tarih: 07.05.2014
Saat: 10.00
Yer: Nevşehir MYO Kazakistan Konferans Salonu
DUYURULAR
- Azami Süreyi Dolduran Öğrencilere İlişkin Duyuru
- Sarf Malzeme ve Araç-Gereç Ücretleri Değişikliği Hakkında Bilgilendirme
- Çift Anadal/ Yandal Başvuruları Başlıyor
- Tek Ders Sınavı Duyurusu
- 2024-2025 Akademik Yılı Genel Mezuniyet Töreni
- 2024-2025 Bahar Dönemi Bütünleme Sınav Programı
- 21–27 Mayıs Türk Mutfağı Haftası Kapsamında “Sürdürülebilir ve Atıksız Türk Mutfağı” Paneli ve "7. Geleneksel Limonata Şenliği" Etkinliği
- 2024-2025 Bahar Yarıyılı Final Sınav Takvimi
- NEVTİM Mezunlar Buluşması
- NEVÜ Turizm Fakültesi ve NÜKMER İşbirliği ile İstihdam Fuarı Düzenlenecek !