Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Turizm Fakültesi tarafından “Gastronomi Paneli” düzenlendi.
Nevşehir Meslek Yüksekokulu Kazakistan Konferans Salonu’nda düzenlenen panele; Turizm Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Zeynep Aslan, Eğitim Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Mehmet Dursun Erdem, Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Tahsin Aktaş, Nevşehir Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Ersan Kabalcı, üniversitemiz akademik ve idari personeli ile öğrenciler katıldı.
Oturum başkanlığını Turizm Fakültesi öğretim üyelerinden Yrd.Doç.Dr. Lütfi BUYRUK’un yaptığı panelde Üniversitemiz Turizm Fakültesi öğretim üyesi Yrd.Doç.Dr. İbrahim İLHAN “Gastronomi Turizmi”, Yrd.Doç.Dr. Mehmet KARAASLAN ”Kapadokya Bölgesi Yemek Kültürü” ve Nevşehir Dedeman Otelinden Sous Şef Ahmet ALAY “ Orta Asya’dan Anadolu’ya Türk Mutfağı” konularında katılımcıları bilgilendirdi.
Panel, soru-cevap bölümünün ardından sona erdi.



- HMS Otel Programı Online Eğitimi
- Turizm Fakültesi 2025-2026 Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemi Mazeret Sınav Takvimi
- Türk Dili ve Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi Derslerinin Mazaret Sınav Takvimi
- Spor Dostu Kampüs Projesi
- ERASMUS+ YABANCI DİL SINAVI BAŞVURULARI
- İŞKUR Gençlik Programı Kura Çekim Sonucu
- 2025-2026 Güz Dönemi Vize Sınav Programı Duyurusu
- “Açık Kapı Uygulaması” Başlıyor!
- Turizm Topluluğu Yeni Dönem Genel Kurul Toplantısı
- Zorunlu Yabancı Dil I-II Dersi Ek Kontenjan Muafiyet Sınavı