Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Turizm Fakültesi tarafından “Gastronomi Paneli” düzenlendi.
Nevşehir Meslek Yüksekokulu Kazakistan Konferans Salonu’nda düzenlenen panele; Turizm Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Zeynep Aslan, Eğitim Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Mehmet Dursun Erdem, Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Tahsin Aktaş, Nevşehir Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Ersan Kabalcı, üniversitemiz akademik ve idari personeli ile öğrenciler katıldı.
Oturum başkanlığını Turizm Fakültesi öğretim üyelerinden Yrd.Doç.Dr. Lütfi BUYRUK’un yaptığı panelde Üniversitemiz Turizm Fakültesi öğretim üyesi Yrd.Doç.Dr. İbrahim İLHAN “Gastronomi Turizmi”, Yrd.Doç.Dr. Mehmet KARAASLAN ”Kapadokya Bölgesi Yemek Kültürü” ve Nevşehir Dedeman Otelinden Sous Şef Ahmet ALAY “ Orta Asya’dan Anadolu’ya Türk Mutfağı” konularında katılımcıları bilgilendirdi.
Panel, soru-cevap bölümünün ardından sona erdi.
- "Geleneksel Kampüs Pazarı" Etkinliği
- Kısmi Zamanlı Öğrenci Başvuruları
- “Öğrenci Kulüpleri ve Toplulukları Merkezi” ile “Diyanet Genç Ofisi”nin Açılışı ve "Öğrenci Kulüpleri Tanıtım Standı Günleri"
- Rektör- Öğrenci Buluşması ve Oryantasyon Programı
- TEV Burs Başvurusu Duyurusu
- Ortak Seçmeli Dersler Ders Programı
- Jean Monnet Burs Programı 2026-2027 Akademik Yılı Başvuruları Başladı!
- Oryantasyon Programı Düzenlenecektir
- 2025- 2026 Güz Dönemi Ders Programı
- Zorunlu Yabancı Dil I-II Dersi Muafiyet Sınavı