Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Turizm Fakültesi tarafından “Gastronomi Paneli” düzenlendi.
Nevşehir Meslek Yüksekokulu Kazakistan Konferans Salonu’nda düzenlenen panele; Turizm Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Zeynep Aslan, Eğitim Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Mehmet Dursun Erdem, Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Tahsin Aktaş, Nevşehir Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Ersan Kabalcı, üniversitemiz akademik ve idari personeli ile öğrenciler katıldı.
Oturum başkanlığını Turizm Fakültesi öğretim üyelerinden Yrd.Doç.Dr. Lütfi BUYRUK’un yaptığı panelde Üniversitemiz Turizm Fakültesi öğretim üyesi Yrd.Doç.Dr. İbrahim İLHAN “Gastronomi Turizmi”, Yrd.Doç.Dr. Mehmet KARAASLAN ”Kapadokya Bölgesi Yemek Kültürü” ve Nevşehir Dedeman Otelinden Sous Şef Ahmet ALAY “ Orta Asya’dan Anadolu’ya Türk Mutfağı” konularında katılımcıları bilgilendirdi.
Panel, soru-cevap bölümünün ardından sona erdi.
- Zorunlu Yabancı Dil I-II Dersi Muafiyet Sınavı
- Çift Anadal/ Yandal Başvurusu Hakkında Duyuru
- Çift Anadal/ Yandal Başvuru Sonuçları
- Azami Öğrenim Süresini Dolduran Öğrenciler İçin 1. ve 2. Ek Sınav Takvimi
- Azami Süreyi Dolduran Öğrencilere İlişkin Duyuru
- Sarf Malzeme ve Araç-Gereç Ücretleri Değişikliği Hakkında Bilgilendirme
- Çift Anadal/ Yandal Başvuruları Başlıyor
- Tek Ders Sınavı Duyurusu
- 2024-2025 Akademik Yılı Genel Mezuniyet Töreni
- 2024-2025 Bahar Dönemi Bütünleme Sınav Programı