Dünya Mutfakları Eğitimi-3 (Meksika Mutfağı) Gerçekleşti
12/05/2014
12 Mayıs 2014 Pazartesi günü Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi, Ürgüp Sebahat ve Erol Toksöz Meslek Yüksekokulu’nda görevli, Öğr.Gör.Mahmut Doğan KAMIŞ tarafından Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencilerine uygulamalı eğitim verildi. Meksika Mutfağı’ndan Avokado Çorbası, Picadillo, Frijole, Taco, Mexican Steak adlı yemeler hazırlanarak, öğrenciler bu kültürün mutfağı hakkında bilgilendirildi.





DUYURULAR
- HMS Otel Programı Online Eğitimi
- Turizm Fakültesi 2025-2026 Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemi Mazeret Sınav Takvimi
- Türk Dili ve Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi Derslerinin Mazaret Sınav Takvimi
- Spor Dostu Kampüs Projesi
- ERASMUS+ YABANCI DİL SINAVI BAŞVURULARI
- İŞKUR Gençlik Programı Kura Çekim Sonucu
- 2025-2026 Güz Dönemi Vize Sınav Programı Duyurusu
- “Açık Kapı Uygulaması” Başlıyor!
- Turizm Topluluğu Yeni Dönem Genel Kurul Toplantısı
- Zorunlu Yabancı Dil I-II Dersi Ek Kontenjan Muafiyet Sınavı