Dünya Mutfakları Eğitimi-4 (Kazak Mutfağı) Gerçekleşti
23/05/2014
23 Mayıs 2014 Cuma günü, Kapadokya Dedeman Sous Şefi Ahmet Alay, Yardımcı Şefler; Sami KOÇ ve Abdullah Didinmez tarafından Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Öğrencilerine uygulamalı eğitim verildi. Kazak Mutfağından; Özbek Pilavı ve Beş Parmak Mantısı hazırlanarak, öğrenciler bu kültürün mutfağı hakkında bilgilendirildi. Fakültemiz Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Başkanı Yrd.Doç.Dr. Nilüfer Şahin Perçin ve Öğretim Üyesi Yrd.Doç.Dr. Lütfi Buyruk tarafından eğitim veren Ahmet Alay, Sami Koç ve Abdullah Didinmez'e teşekkür belgesi takdim edildi.
DUYURULAR
- Zorunlu Yabancı Dil I-II Dersi Ek Kontenjan Muafiyet Sınavı
- İŞKUR İle Geleceğinize İlk Adım! İŞKUR GENÇLİK PROGRAMI Başvuruları Başladı
- "Geleneksel Kampüs Pazarı" Etkinliği
- Kısmi Zamanlı Öğrenci Başvuruları
- “Öğrenci Kulüpleri ve Toplulukları Merkezi” ile “Diyanet Genç Ofisi”nin Açılışı ve "Öğrenci Kulüpleri Tanıtım Standı Günleri"
- Rektör- Öğrenci Buluşması ve Oryantasyon Programı
- TEV Burs Başvurusu Duyurusu
- Ortak Seçmeli Dersler Ders Programı
- Jean Monnet Burs Programı 2026-2027 Akademik Yılı Başvuruları Başladı!
- Oryantasyon Programı Düzenlenecektir