Dünya Mutfakları Eğitimi-4 (Kazak Mutfağı) Gerçekleşti
23/05/2014
23 Mayıs 2014 Cuma günü, Kapadokya Dedeman Sous Şefi Ahmet Alay, Yardımcı Şefler; Sami KOÇ ve Abdullah Didinmez tarafından Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Öğrencilerine uygulamalı eğitim verildi. Kazak Mutfağından; Özbek Pilavı ve Beş Parmak Mantısı hazırlanarak, öğrenciler bu kültürün mutfağı hakkında bilgilendirildi. Fakültemiz Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Başkanı Yrd.Doç.Dr. Nilüfer Şahin Perçin ve Öğretim Üyesi Yrd.Doç.Dr. Lütfi Buyruk tarafından eğitim veren Ahmet Alay, Sami Koç ve Abdullah Didinmez'e teşekkür belgesi takdim edildi.
DUYURULAR
- Oryantasyon Programı Düzenlenecektir
- 2025- 2026 Güz Dönemi Ders Programı
- Zorunlu Yabancı Dil I-II Dersi Muafiyet Sınavı
- Çift Anadal/ Yandal Başvurusu Hakkında Duyuru
- Çift Anadal/ Yandal Başvuru Sonuçları
- Azami Öğrenim Süresini Dolduran Öğrenciler İçin 1. ve 2. Ek Sınav Takvimi
- Azami Süreyi Dolduran Öğrencilere İlişkin Duyuru
- Sarf Malzeme ve Araç-Gereç Ücretleri Değişikliği Hakkında Bilgilendirme
- Çift Anadal/ Yandal Başvuruları Başlıyor
- Tek Ders Sınavı Duyurusu