Dünya Mutfakları Eğitimi-4 (Kazak Mutfağı) Gerçekleşti
23/05/2014
23 Mayıs 2014 Cuma günü, Kapadokya Dedeman Sous Şefi Ahmet Alay, Yardımcı Şefler; Sami KOÇ ve Abdullah Didinmez tarafından Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Öğrencilerine uygulamalı eğitim verildi. Kazak Mutfağından; Özbek Pilavı ve Beş Parmak Mantısı hazırlanarak, öğrenciler bu kültürün mutfağı hakkında bilgilendirildi. Fakültemiz Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Başkanı Yrd.Doç.Dr. Nilüfer Şahin Perçin ve Öğretim Üyesi Yrd.Doç.Dr. Lütfi Buyruk tarafından eğitim veren Ahmet Alay, Sami Koç ve Abdullah Didinmez'e teşekkür belgesi takdim edildi.
DUYURULAR
- Anadolu Ajansı Staj Programı
- Erasmus Yabancı Dil Sınavı Başvuruları Başladı
- 2024-2025 Güz Dönemi Ara Sınav Programı
- Üniversite Öğrenci Toplulukları İş Birliği ve Destek Programı (ÜNİDES)
- Sosyal Bilimlerde Yeniden Türetilebilirlik
- Sosyal Bilimlerde Etki Analizi
- NEVÜ Kariyer Buluşması
- 2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Dönemi Ders Programı
- Türk Eğitim Vakfı (TEV) Burs Başvuruları Duyurusu
- TESYEV Burs Başvurusu Duyurusu
- Rektör- Öğrenci Buluşması ve Oryantasyon Programı
- Tek Ders Sınavı Duyurusu
- Öğrenci Kulüplerinin Tanıtımı
- Zorunlu Yabancı Dil I-II Dersi Muafiyet Sınavı
- 2024-2025 Güz Dönemi Ders Programı