Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Beyin Fırtınası Toplantısı Gerçekleştirildi
26/09/2014
Fakültemiz Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencileri 24.09.2014 tarihinde Yrd. Doç. Dr. Nilüfer ŞAHİN PERÇİN başkanlığında Beyin Fırtınası Toplantısı gerçekleştirmiştir. Öğrenciler toplantıda bölümle ilgili görüş alışverişinde bulunmuştur. Ayrıca öğrenciler Gastronomi ve Mutfak Sanatları bölümünün neler yapması gerektiği ve bölümün daha iyi hale nasıl getirilebileceğini tartışarak önerilerini yazılı halde Bölüm Başkanlığına iletmiştir.
DUYURULAR
- Azami Süreyi Dolduran Öğrencilere İlişkin Duyuru
- Sarf Malzeme ve Araç-Gereç Ücretleri Değişikliği Hakkında Bilgilendirme
- Çift Anadal/ Yandal Başvuruları Başlıyor
- Tek Ders Sınavı Duyurusu
- 2024-2025 Akademik Yılı Genel Mezuniyet Töreni
- 2024-2025 Bahar Dönemi Bütünleme Sınav Programı
- 21–27 Mayıs Türk Mutfağı Haftası Kapsamında “Sürdürülebilir ve Atıksız Türk Mutfağı” Paneli ve "7. Geleneksel Limonata Şenliği" Etkinliği
- 2024-2025 Bahar Yarıyılı Final Sınav Takvimi
- NEVTİM Mezunlar Buluşması
- NEVÜ Turizm Fakültesi ve NÜKMER İşbirliği ile İstihdam Fuarı Düzenlenecek !