Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Beyin Fırtınası Toplantısı Gerçekleştirildi
26/09/2014
Fakültemiz Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencileri 24.09.2014 tarihinde Yrd. Doç. Dr. Nilüfer ŞAHİN PERÇİN başkanlığında Beyin Fırtınası Toplantısı gerçekleştirmiştir. Öğrenciler toplantıda bölümle ilgili görüş alışverişinde bulunmuştur. Ayrıca öğrenciler Gastronomi ve Mutfak Sanatları bölümünün neler yapması gerektiği ve bölümün daha iyi hale nasıl getirilebileceğini tartışarak önerilerini yazılı halde Bölüm Başkanlığına iletmiştir.
DUYURULAR
- "Geleneksel Kampüs Pazarı" Etkinliği
- Kısmi Zamanlı Öğrenci Başvuruları
- “Öğrenci Kulüpleri ve Toplulukları Merkezi” ile “Diyanet Genç Ofisi”nin Açılışı ve "Öğrenci Kulüpleri Tanıtım Standı Günleri"
- Rektör- Öğrenci Buluşması ve Oryantasyon Programı
- TEV Burs Başvurusu Duyurusu
- Ortak Seçmeli Dersler Ders Programı
- Jean Monnet Burs Programı 2026-2027 Akademik Yılı Başvuruları Başladı!
- Oryantasyon Programı Düzenlenecektir
- 2025- 2026 Güz Dönemi Ders Programı
- Zorunlu Yabancı Dil I-II Dersi Muafiyet Sınavı