Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Beyin Fırtınası Toplantısı Gerçekleştirildi
26/09/2014
Fakültemiz Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencileri 24.09.2014 tarihinde Yrd. Doç. Dr. Nilüfer ŞAHİN PERÇİN başkanlığında Beyin Fırtınası Toplantısı gerçekleştirmiştir. Öğrenciler toplantıda bölümle ilgili görüş alışverişinde bulunmuştur. Ayrıca öğrenciler Gastronomi ve Mutfak Sanatları bölümünün neler yapması gerektiği ve bölümün daha iyi hale nasıl getirilebileceğini tartışarak önerilerini yazılı halde Bölüm Başkanlığına iletmiştir.
DUYURULAR
- Anadolu Ajansı Staj Programı
- Erasmus Yabancı Dil Sınavı Başvuruları Başladı
- 2024-2025 Güz Dönemi Ara Sınav Programı
- Üniversite Öğrenci Toplulukları İş Birliği ve Destek Programı (ÜNİDES)
- Sosyal Bilimlerde Yeniden Türetilebilirlik
- Sosyal Bilimlerde Etki Analizi
- NEVÜ Kariyer Buluşması
- 2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Dönemi Ders Programı
- Türk Eğitim Vakfı (TEV) Burs Başvuruları Duyurusu
- TESYEV Burs Başvurusu Duyurusu
- Rektör- Öğrenci Buluşması ve Oryantasyon Programı
- Tek Ders Sınavı Duyurusu
- Öğrenci Kulüplerinin Tanıtımı
- Zorunlu Yabancı Dil I-II Dersi Muafiyet Sınavı
- 2024-2025 Güz Dönemi Ders Programı