Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Beyin Fırtınası Toplantısı Gerçekleştirildi
26/09/2014
Fakültemiz Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencileri 24.09.2014 tarihinde Yrd. Doç. Dr. Nilüfer ŞAHİN PERÇİN başkanlığında Beyin Fırtınası Toplantısı gerçekleştirmiştir. Öğrenciler toplantıda bölümle ilgili görüş alışverişinde bulunmuştur. Ayrıca öğrenciler Gastronomi ve Mutfak Sanatları bölümünün neler yapması gerektiği ve bölümün daha iyi hale nasıl getirilebileceğini tartışarak önerilerini yazılı halde Bölüm Başkanlığına iletmiştir.
DUYURULAR
- "United Towers ile Work and Travel Deneyimi" Konulu Panel
- ''Turist Rehberi Olabilmek'' Adlı Konferans
- 2024-2025 Güz Dönemi Final Sınav Programı
- GMS Bölümü Öğrencilerine Yönelik Etlerin Marinasyonu ve Sunumu Workshop'u Düzenlenecektir
- COST Aksiyonları Katılım Süreçleri Bilgi Günü
- İç Anadolu Kariyer Fuarı
- Yetenek Kapısı
- Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Öğrencilerine Yönelik Katlı Pasta Etkinliği
- Anadolu Ajansı Staj Programı
- Erasmus Yabancı Dil Sınavı Başvuruları Başladı
- 2024-2025 Güz Dönemi Ara Sınav Programı
- Üniversite Öğrenci Toplulukları İş Birliği ve Destek Programı (ÜNİDES)
- Sosyal Bilimlerde Yeniden Türetilebilirlik
- Sosyal Bilimlerde Etki Analizi
- NEVÜ Kariyer Buluşması