Fakültemiz Öğrencilerinden Merve ONUR’ un projesi TÜBİTAK tarafından desteklenmiştir
13/10/2014
Fakültemiz Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü dördüncü sınıf öğrencilerinden Merve ONUR’ un “Sodyum İçeriği Azaltılmış Model Bir Menü Üretimi “ isimli projesi TÜBİTAK 2209-A - Üniversite Öğrencileri Yurt İçi Araştırma Projeleri Destek Programı tarafından desteklenmeye hak kazanmıştır. Türkiye genelinde çeşitli branşlardan 486 projenin desteklendiği TÜBİTAK 2209-A - Üniversite Öğrencileri Yurt İçi Araştırma Projeleri Destek Programında öğrencimiz Merve ONUR’ un projesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümünden desteklenen tek proje olmuştur. Öğrencimiz Merve ONUR’ u tebrik eder başarılarının devamını dileriz.
DUYURULAR
- "Geleneksel Kampüs Pazarı" Etkinliği
- Kısmi Zamanlı Öğrenci Başvuruları
- “Öğrenci Kulüpleri ve Toplulukları Merkezi” ile “Diyanet Genç Ofisi”nin Açılışı ve "Öğrenci Kulüpleri Tanıtım Standı Günleri"
- Rektör- Öğrenci Buluşması ve Oryantasyon Programı
- TEV Burs Başvurusu Duyurusu
- Ortak Seçmeli Dersler Ders Programı
- Jean Monnet Burs Programı 2026-2027 Akademik Yılı Başvuruları Başladı!
- Oryantasyon Programı Düzenlenecektir
- 2025- 2026 Güz Dönemi Ders Programı
- Zorunlu Yabancı Dil I-II Dersi Muafiyet Sınavı