Fakültemiz Öğrencilerinden Merve ONUR’ un projesi TÜBİTAK tarafından desteklenmiştir
13/10/2014
Fakültemiz Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü dördüncü sınıf öğrencilerinden Merve ONUR’ un “Sodyum İçeriği Azaltılmış Model Bir Menü Üretimi “ isimli projesi TÜBİTAK 2209-A - Üniversite Öğrencileri Yurt İçi Araştırma Projeleri Destek Programı tarafından desteklenmeye hak kazanmıştır. Türkiye genelinde çeşitli branşlardan 486 projenin desteklendiği TÜBİTAK 2209-A - Üniversite Öğrencileri Yurt İçi Araştırma Projeleri Destek Programında öğrencimiz Merve ONUR’ un projesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümünden desteklenen tek proje olmuştur. Öğrencimiz Merve ONUR’ u tebrik eder başarılarının devamını dileriz.
DUYURULAR
- Azami Süreyi Dolduran Öğrencilere İlişkin Duyuru
- Sarf Malzeme ve Araç-Gereç Ücretleri Değişikliği Hakkında Bilgilendirme
- Çift Anadal/ Yandal Başvuruları Başlıyor
- Tek Ders Sınavı Duyurusu
- 2024-2025 Akademik Yılı Genel Mezuniyet Töreni
- 2024-2025 Bahar Dönemi Bütünleme Sınav Programı
- 21–27 Mayıs Türk Mutfağı Haftası Kapsamında “Sürdürülebilir ve Atıksız Türk Mutfağı” Paneli ve "7. Geleneksel Limonata Şenliği" Etkinliği
- 2024-2025 Bahar Yarıyılı Final Sınav Takvimi
- NEVTİM Mezunlar Buluşması
- NEVÜ Turizm Fakültesi ve NÜKMER İşbirliği ile İstihdam Fuarı Düzenlenecek !