Dünya Mutfakları Eğitimi - I (Malezya Mutfağı) Gerçekleştirildi
23/10/2014
23.10.2014 tarihinde Avanos Restaurant'ın Şeflerinden Sıtı Norruzıla Bıntı Zaınal ve Yardımcı Şef Belma Doğan tarafından Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencilerine uygulamalı eğitim verildi. Malezya Mutfağından; Malezya Acı Sosu Eşliğinde Hindistan Cevizli Sütlü Pilav, Kızarmış Tavuk, Acar Salata ve Mısır Pudingi hazırlanarak öğrenciler bu kültürün mutfağı hakkında bilgilendirildi. Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Zeynep Aslan ve Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Başkanı Doç. Dr. Nilüfer Şahin Perçin tarafından, eğitim veren Sıtı Norruzıla Bıntı Zaınal ve Belma Doğan’a teşekkür belgesi takdim edildi.
DUYURULAR
- "United Towers ile Work and Travel Deneyimi" Konulu Panel
- ''Turist Rehberi Olabilmek'' Adlı Konferans
- 2024-2025 Güz Dönemi Final Sınav Programı
- GMS Bölümü Öğrencilerine Yönelik Etlerin Marinasyonu ve Sunumu Workshop'u Düzenlenecektir
- COST Aksiyonları Katılım Süreçleri Bilgi Günü
- İç Anadolu Kariyer Fuarı
- Yetenek Kapısı
- Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Öğrencilerine Yönelik Katlı Pasta Etkinliği
- Anadolu Ajansı Staj Programı
- Erasmus Yabancı Dil Sınavı Başvuruları Başladı
- 2024-2025 Güz Dönemi Ara Sınav Programı
- Üniversite Öğrenci Toplulukları İş Birliği ve Destek Programı (ÜNİDES)
- Sosyal Bilimlerde Yeniden Türetilebilirlik
- Sosyal Bilimlerde Etki Analizi
- NEVÜ Kariyer Buluşması