Dünya Mutfakları Eğitimi - I (Malezya Mutfağı) Gerçekleştirildi
23/10/2014
23.10.2014 tarihinde Avanos Restaurant'ın Şeflerinden Sıtı Norruzıla Bıntı Zaınal ve Yardımcı Şef Belma Doğan tarafından Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencilerine uygulamalı eğitim verildi. Malezya Mutfağından; Malezya Acı Sosu Eşliğinde Hindistan Cevizli Sütlü Pilav, Kızarmış Tavuk, Acar Salata ve Mısır Pudingi hazırlanarak öğrenciler bu kültürün mutfağı hakkında bilgilendirildi. Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Zeynep Aslan ve Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Başkanı Doç. Dr. Nilüfer Şahin Perçin tarafından, eğitim veren Sıtı Norruzıla Bıntı Zaınal ve Belma Doğan’a teşekkür belgesi takdim edildi.





DUYURULAR
- HMS Otel Programı Online Eğitimi
- Turizm Fakültesi 2025-2026 Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemi Mazeret Sınav Takvimi
- Türk Dili ve Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi Derslerinin Mazaret Sınav Takvimi
- Spor Dostu Kampüs Projesi
- ERASMUS+ YABANCI DİL SINAVI BAŞVURULARI
- İŞKUR Gençlik Programı Kura Çekim Sonucu
- 2025-2026 Güz Dönemi Vize Sınav Programı Duyurusu
- “Açık Kapı Uygulaması” Başlıyor!
- Turizm Topluluğu Yeni Dönem Genel Kurul Toplantısı
- Zorunlu Yabancı Dil I-II Dersi Ek Kontenjan Muafiyet Sınavı