Dünya Mutfakları Eğitimi - I (Malezya Mutfağı) Gerçekleştirildi
23/10/2014
23.10.2014 tarihinde Avanos Restaurant'ın Şeflerinden Sıtı Norruzıla Bıntı Zaınal ve Yardımcı Şef Belma Doğan tarafından Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencilerine uygulamalı eğitim verildi. Malezya Mutfağından; Malezya Acı Sosu Eşliğinde Hindistan Cevizli Sütlü Pilav, Kızarmış Tavuk, Acar Salata ve Mısır Pudingi hazırlanarak öğrenciler bu kültürün mutfağı hakkında bilgilendirildi. Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Zeynep Aslan ve Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Başkanı Doç. Dr. Nilüfer Şahin Perçin tarafından, eğitim veren Sıtı Norruzıla Bıntı Zaınal ve Belma Doğan’a teşekkür belgesi takdim edildi.
DUYURULAR
- "Geleneksel Kampüs Pazarı" Etkinliği
- Kısmi Zamanlı Öğrenci Başvuruları
- “Öğrenci Kulüpleri ve Toplulukları Merkezi” ile “Diyanet Genç Ofisi”nin Açılışı ve "Öğrenci Kulüpleri Tanıtım Standı Günleri"
- Rektör- Öğrenci Buluşması ve Oryantasyon Programı
- TEV Burs Başvurusu Duyurusu
- Ortak Seçmeli Dersler Ders Programı
- Jean Monnet Burs Programı 2026-2027 Akademik Yılı Başvuruları Başladı!
- Oryantasyon Programı Düzenlenecektir
- 2025- 2026 Güz Dönemi Ders Programı
- Zorunlu Yabancı Dil I-II Dersi Muafiyet Sınavı