Dünya Mutfakları Eğitimi - II (Uygur Mutfağı) Gerçekleştirildi
20/11/2014
20.11.2014 tarihinde Öğretim Görevlisi Mahmut Doğan Kamış ve Nur Ala Göktürk tarafından Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencilerine uygulamalı eğitim verildi. Uygur Mutfağından; Pitir Mantı, Legmen, Kabak Samsa ve Laaza Sosu hazırlanarak öğrenciler bu kültürün mutfağı hakkında bilgilendirildi. Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Zeynep Aslan tarafından, eğitim veren Öğretim Görevlisi Mahmut Doğan Kamış ve Nur Ala Göktürk’e teşekkür belgesi takdim edildi.
DUYURULAR
- Anadolu Ajansı Staj Programı
- Erasmus Yabancı Dil Sınavı Başvuruları Başladı
- 2024-2025 Güz Dönemi Ara Sınav Programı
- Üniversite Öğrenci Toplulukları İş Birliği ve Destek Programı (ÜNİDES)
- Sosyal Bilimlerde Yeniden Türetilebilirlik
- Sosyal Bilimlerde Etki Analizi
- NEVÜ Kariyer Buluşması
- 2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Dönemi Ders Programı
- Türk Eğitim Vakfı (TEV) Burs Başvuruları Duyurusu
- TESYEV Burs Başvurusu Duyurusu
- Rektör- Öğrenci Buluşması ve Oryantasyon Programı
- Tek Ders Sınavı Duyurusu
- Öğrenci Kulüplerinin Tanıtımı
- Zorunlu Yabancı Dil I-II Dersi Muafiyet Sınavı
- 2024-2025 Güz Dönemi Ders Programı