Dünya Mutfakları Eğitimi - II (Uygur Mutfağı) Gerçekleştirildi
20/11/2014
20.11.2014 tarihinde Öğretim Görevlisi Mahmut Doğan Kamış ve Nur Ala Göktürk tarafından Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencilerine uygulamalı eğitim verildi. Uygur Mutfağından; Pitir Mantı, Legmen, Kabak Samsa ve Laaza Sosu hazırlanarak öğrenciler bu kültürün mutfağı hakkında bilgilendirildi. Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Zeynep Aslan tarafından, eğitim veren Öğretim Görevlisi Mahmut Doğan Kamış ve Nur Ala Göktürk’e teşekkür belgesi takdim edildi.







DUYURULAR
- HMS Otel Programı Online Eğitimi
- Turizm Fakültesi 2025-2026 Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemi Mazeret Sınav Takvimi
- Türk Dili ve Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi Derslerinin Mazaret Sınav Takvimi
- Spor Dostu Kampüs Projesi
- ERASMUS+ YABANCI DİL SINAVI BAŞVURULARI
- İŞKUR Gençlik Programı Kura Çekim Sonucu
- 2025-2026 Güz Dönemi Vize Sınav Programı Duyurusu
- “Açık Kapı Uygulaması” Başlıyor!
- Turizm Topluluğu Yeni Dönem Genel Kurul Toplantısı
- Zorunlu Yabancı Dil I-II Dersi Ek Kontenjan Muafiyet Sınavı