Dünya Mutfakları Eğitimi - II (Uygur Mutfağı) Gerçekleştirildi
20/11/2014
20.11.2014 tarihinde Öğretim Görevlisi Mahmut Doğan Kamış ve Nur Ala Göktürk tarafından Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencilerine uygulamalı eğitim verildi. Uygur Mutfağından; Pitir Mantı, Legmen, Kabak Samsa ve Laaza Sosu hazırlanarak öğrenciler bu kültürün mutfağı hakkında bilgilendirildi. Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Zeynep Aslan tarafından, eğitim veren Öğretim Görevlisi Mahmut Doğan Kamış ve Nur Ala Göktürk’e teşekkür belgesi takdim edildi.
DUYURULAR
- "United Towers ile Work and Travel Deneyimi" Konulu Panel
- ''Turist Rehberi Olabilmek'' Adlı Konferans
- 2024-2025 Güz Dönemi Final Sınav Programı
- GMS Bölümü Öğrencilerine Yönelik Etlerin Marinasyonu ve Sunumu Workshop'u Düzenlenecektir
- COST Aksiyonları Katılım Süreçleri Bilgi Günü
- İç Anadolu Kariyer Fuarı
- Yetenek Kapısı
- Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Öğrencilerine Yönelik Katlı Pasta Etkinliği
- Anadolu Ajansı Staj Programı
- Erasmus Yabancı Dil Sınavı Başvuruları Başladı
- 2024-2025 Güz Dönemi Ara Sınav Programı
- Üniversite Öğrenci Toplulukları İş Birliği ve Destek Programı (ÜNİDES)
- Sosyal Bilimlerde Yeniden Türetilebilirlik
- Sosyal Bilimlerde Etki Analizi
- NEVÜ Kariyer Buluşması