Dünya Mutfakları Eğitimi - III (Kore Mutfağı) Gerçekleştirildi
04/12/2014
04.12.2014 tarihinde In Hee Lee ve Seung Yeoul Lee tarafından Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencilerine uygulamalı eğitim verildi. Kore Mutfağından Kimbap hazırlanarak öğrenciler bu kültürün mutfağı hakkında bilgilendirildi. Eğitim sonunda Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Zeynep Aslan tarafından, eğitim veren In Hee Lee ve Seung Yeoul Lee'ye teşekkür belgesi takdim edildi.
DUYURULAR
- Azami Süreyi Dolduran Öğrencilere İlişkin Duyuru
- Sarf Malzeme ve Araç-Gereç Ücretleri Değişikliği Hakkında Bilgilendirme
- Çift Anadal/ Yandal Başvuruları Başlıyor
- Tek Ders Sınavı Duyurusu
- 2024-2025 Akademik Yılı Genel Mezuniyet Töreni
- 2024-2025 Bahar Dönemi Bütünleme Sınav Programı
- 21–27 Mayıs Türk Mutfağı Haftası Kapsamında “Sürdürülebilir ve Atıksız Türk Mutfağı” Paneli ve "7. Geleneksel Limonata Şenliği" Etkinliği
- 2024-2025 Bahar Yarıyılı Final Sınav Takvimi
- NEVTİM Mezunlar Buluşması
- NEVÜ Turizm Fakültesi ve NÜKMER İşbirliği ile İstihdam Fuarı Düzenlenecek !