1. Ulusal Gastronomi Akademisyenleri ve Öğrencileri Çalıştayı Gaziantep’te Gerçekleştirildi
15/12/2014
Gaziantep Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü tarafından düzenlenen 1. Ulusal Gastronomi Akademisyenleri ve Öğrencileri Çalıştayı 11-12 Aralık 2014 tarihleri arasında gerçekleşti. Türkiye ve Kıbrıs Üniversitelerinin Gastronomi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm akademisyenleri ve öğrencilerinin katılım gösterdiği ve bölüm ile ilgili beklenti ve sorunların tartışıldığı çalıştayda fakültemizi, Araştırma Görevlisi Şule Ardıç Yetiş ile Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencilerinden Yağmur Kurt ve Batuhan Karatepe temsil etti.
DUYURULAR
- Anadolu Ajansı Staj Programı
- Erasmus Yabancı Dil Sınavı Başvuruları Başladı
- 2024-2025 Güz Dönemi Ara Sınav Programı
- Üniversite Öğrenci Toplulukları İş Birliği ve Destek Programı (ÜNİDES)
- Sosyal Bilimlerde Yeniden Türetilebilirlik
- Sosyal Bilimlerde Etki Analizi
- NEVÜ Kariyer Buluşması
- 2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Dönemi Ders Programı
- Türk Eğitim Vakfı (TEV) Burs Başvuruları Duyurusu
- TESYEV Burs Başvurusu Duyurusu
- Rektör- Öğrenci Buluşması ve Oryantasyon Programı
- Tek Ders Sınavı Duyurusu
- Öğrenci Kulüplerinin Tanıtımı
- Zorunlu Yabancı Dil I-II Dersi Muafiyet Sınavı
- 2024-2025 Güz Dönemi Ders Programı