1. Ulusal Gastronomi Akademisyenleri ve Öğrencileri Çalıştayı Gaziantep’te Gerçekleştirildi
15/12/2014
Gaziantep Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü tarafından düzenlenen 1. Ulusal Gastronomi Akademisyenleri ve Öğrencileri Çalıştayı 11-12 Aralık 2014 tarihleri arasında gerçekleşti. Türkiye ve Kıbrıs Üniversitelerinin Gastronomi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm akademisyenleri ve öğrencilerinin katılım gösterdiği ve bölüm ile ilgili beklenti ve sorunların tartışıldığı çalıştayda fakültemizi, Araştırma Görevlisi Şule Ardıç Yetiş ile Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencilerinden Yağmur Kurt ve Batuhan Karatepe temsil etti.
DUYURULAR
- Azami Süreyi Dolduran Öğrencilere İlişkin Duyuru
- Sarf Malzeme ve Araç-Gereç Ücretleri Değişikliği Hakkında Bilgilendirme
- Çift Anadal/ Yandal Başvuruları Başlıyor
- Tek Ders Sınavı Duyurusu
- 2024-2025 Akademik Yılı Genel Mezuniyet Töreni
- 2024-2025 Bahar Dönemi Bütünleme Sınav Programı
- 21–27 Mayıs Türk Mutfağı Haftası Kapsamında “Sürdürülebilir ve Atıksız Türk Mutfağı” Paneli ve "7. Geleneksel Limonata Şenliği" Etkinliği
- 2024-2025 Bahar Yarıyılı Final Sınav Takvimi
- NEVTİM Mezunlar Buluşması
- NEVÜ Turizm Fakültesi ve NÜKMER İşbirliği ile İstihdam Fuarı Düzenlenecek !