1. Ulusal Gastronomi Akademisyenleri ve Öğrencileri Çalıştayı Gaziantep’te Gerçekleştirildi
15/12/2014
Gaziantep Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü tarafından düzenlenen 1. Ulusal Gastronomi Akademisyenleri ve Öğrencileri Çalıştayı 11-12 Aralık 2014 tarihleri arasında gerçekleşti. Türkiye ve Kıbrıs Üniversitelerinin Gastronomi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm akademisyenleri ve öğrencilerinin katılım gösterdiği ve bölüm ile ilgili beklenti ve sorunların tartışıldığı çalıştayda fakültemizi, Araştırma Görevlisi Şule Ardıç Yetiş ile Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencilerinden Yağmur Kurt ve Batuhan Karatepe temsil etti.
DUYURULAR
- "Geleneksel Kampüs Pazarı" Etkinliği
- Kısmi Zamanlı Öğrenci Başvuruları
- “Öğrenci Kulüpleri ve Toplulukları Merkezi” ile “Diyanet Genç Ofisi”nin Açılışı ve "Öğrenci Kulüpleri Tanıtım Standı Günleri"
- Rektör- Öğrenci Buluşması ve Oryantasyon Programı
- TEV Burs Başvurusu Duyurusu
- Ortak Seçmeli Dersler Ders Programı
- Jean Monnet Burs Programı 2026-2027 Akademik Yılı Başvuruları Başladı!
- Oryantasyon Programı Düzenlenecektir
- 2025- 2026 Güz Dönemi Ders Programı
- Zorunlu Yabancı Dil I-II Dersi Muafiyet Sınavı