Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Turizm Fakültesi tarafından, 2023-2024 eğitim-öğretim yılında Turizm İşletmeciliği, Turizm Rehberliği ve Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü 1-2-3 ve 4. sınıf öğrencilerine yönelik uyum programı düzenlendi.
Uyum programı kapsamında, üniversitenin kurumsal işleyişi, akademik unvanlar, kadrolar ve üniversitede bulunan akademik birimler, üniversitenin sahip olduğu ulaşım, barınma ve yeme-içme olanakları, kütüphane ve sağlık hizmetleri, kariyer planlama ve uygulama hizmetleri, engelli öğrenci olanakları, maddi destek, sportif, kültürel ve sosyal olanaklar, internet ve e-posta işlemleri ve değişim programları gibi temel bilgilerin verilmesinin ardından Turizm Fakültesine ilişkin ayrıntılı bilgiler aktarıldı.
Uyum programında, Türkiye’de turizm alanında akredite olan Turizm Fakültesi’nin yönetim, akademik ve idari kadrosuna yönelik bilgi paylaşılırken, bölüm başkanları tarafından; bölümlerin yeterlilik koşulları ve kuralları, mezunların çalışma alanları, eğitim-öğretim planları ve öğrenim süresi, kayıt yenileme, akademik takvim ve danışmanlık, dersler, sınavlar ve devamsızlıklar, uzaktan eğitim, yatay geçiş, çift ve yan anadal, stajlar ile ilgili ayrıntılı bilgi içerikli sunum yapıldı.
NEVÜ Turizm Fakültesi tarafından düzenlenen uyum programı, öğrencilerin sorularının cevaplanmasıyla sona erdi.
- Türkiye Küçük Oteller Derneği NEVÜ Turizm Fakültesi'ni Ziyaret Etti
- Pirge Akademi Tarafından Bıçak Eğitimi Verildi
- Gastronomi ve Mutfak Sanatları Öğrencilerine Yönelik Çikolata Workshopu Gerçekleştirildi
- TUI Türkiye Temsilcileri, Turizm Fakültesi Öğrencileriyle Bir Araya Geldi
- Kat Hizmetleri Dersine Crowne Plaza Hotel Kat Hizmetleri Müdürü Hakan Fidancı Konuk Oldu
- Güneydoğu Bölgesi Eğitim Gezisi Düzenlendi
- 21 Şubat Dünya Rehberler Günü Kapsamında Turizm Rehberliği Öğrencilerine Yönelik Kızıl Çukur Vadisi’nde Yürüyüş Düzenlendi
- Karadeniz Bölgesi Eğitim Gezisi Düzenlendi
- 'Etkinlik Yönetimi' dersine DoubleTree By Hilton Avanos Otel Satış Şefi Sema İşbilir Cebe Konuk Oldu
- Balkan Mutfağı Workshopu Gerçekleştirildi
- Turizm İşletmeciliği Bölümü Öğrencilerine HMS Otel Programı Eğitimi Verildi
- 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Dönemi İlk Akademik Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi
- Yiyecek İçecek Servisi Dersine Ajwa Cappadocia Hotel Zeferan Restoran F&B Müdürü Erdal İnsel Konuk Oldu
- Önbüro ve Yönetimi Dersine Dorak Holding Lüks Oteller Satış Müdürü Tuncay Fırat Pazarlı Konuk Oldu
- Turizm Fakültesi Öğrencilerine Yönelik Uyum Programı Düzenlendi