Turizm Fakültesi Seminerleri’nin On Dördüncüsü Gerçekleşti
23/11/2015
Turizm Fakültesi Seminerleri’nin on dördüncüsü 23 Kasım 2015 tarihinde Öğr. Gör. Ebubekir Cengiz tarafından gerçekleştirildi. “Moleküler Gastronomi Teknikleri” konulu sunumda; moleküler gastronominin tarihsel gelişimi, Dünyada ve Türkiye’de moleküler gastronominin durumu, moleküler gastronomi teknikleri (köpük, sıvı nitrojen, spherification, isomalt enkapsülasyonu) ve moleküler gastronominin geleceği hakkında bilgiler verildi.


HABERLER
- NEVÜ’de “Geleceğin Liderlerinin Zihin Yapısı” Konulu Konferans Düzenlendi
- NEVÜ Turizm Fakültesi İlk Mezunlarından Hayrettin Saraç’tan Öğrencilere Bulgaristan’da Kariyer Fırsatları
- Önbüro ve Yönetimi Dersinde Sektör–Akademi Buluşması
- NEVÜ’de “Turizm Fakültesi Mezunlar Buluşması ve Temsili Mezuniyet Töreni” Gerçekleştirildi
- NEVÜ’de “Nevşehir Turizm Mezunu Akademisyenler ve Sektör Temsilcileri Çalıştayı” Düzenlendi
- Turizm Fakültesi Kurucu Müdürü Prof. Dr. Faruk Andaç’tan Fakültemize Ziyaret
- Turizm Fakültesi'nden Kapadokya Alev Alatlı Gastronomi ve Mesleki Teknik Anadolu Lisesi’ne Ziyaret
- Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Turizm Fakültesi’nden Kapadokya Üniversitesi’ne Ziyaret
- NEVÜ’de Sektör İş Birliği Odaklı Danışma Kurulu Toplantısı Yapıldı
- NEVÜ Turizm Fakültesi’nden Sektör Temasları: İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ile NERO'ya Ziyaret