Turizm Fakültesi Seminerleri’nin On Dördüncüsü Gerçekleşti
23/11/2015
Turizm Fakültesi Seminerleri’nin on dördüncüsü 23 Kasım 2015 tarihinde Öğr. Gör. Ebubekir Cengiz tarafından gerçekleştirildi. “Moleküler Gastronomi Teknikleri” konulu sunumda; moleküler gastronominin tarihsel gelişimi, Dünyada ve Türkiye’de moleküler gastronominin durumu, moleküler gastronomi teknikleri (köpük, sıvı nitrojen, spherification, isomalt enkapsülasyonu) ve moleküler gastronominin geleceği hakkında bilgiler verildi.
HABERLER
- Profesyonel Turist Rehberi Celal Ceylan, Turizm Dersinde Deneyimlerini Paylaştı
- OSD Dersi Kapsamında Teknik Gezi Düzenlendi
- 2025- 2026 Güz Dönemi Turizm İşletmeciliği Bölüm Toplantısı Gerçekleştirildi
- 2025- 2026 Güz Dönemi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Toplantısı Gerçekleştirildi
- Turizm İşletmeciliği Bölümü 1. Sınıf Öğrencilerine Yönelik Erasmus Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı
- Turizm Fakültesi Dekanlığı İdari Personel İle Kurumsal Akreditasyon Hakkında Toplantı Düzenledi
- Fakültemiz Bölümleri Tarafından Sınıflara Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı
- NEVÜ’den 6 Akademisyen Dünyanın En Etkili Bilim İnsanları Arasında
- Turizm Rehberliği Bölümü Güz Dönemi Toplantısı Gerçekleştirildi
- NEVÜ Turizm Fakültesi’nde 1. Sınıf Öğrencilerine “İlk Ders Filistin” Konulu Sunum Yapıldı