Türk Mutfağı Eğitimi I (Börekler) Gerçekleştirildi
24/11/2015
24 Kasım 2015 tarihinde Prof. Dr. Zeynep Aslan tarafından Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencilerine uygulamalı mutfak eğitimi verildi. Öğrencilere öncelikle “Türk Mutfağı” hakkında bilgi verildi. Daha sonra ise Türk Mutfağından “Buzluk Böreği” yapılarak uygulamalı olarak anlatıldı. Buzluk böreği yapımı ve sürpriz sunumuyla öğrenciler tarafından ilgiyle izlendi. Eğitimin sonunda Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. İbrahim İlhan tarafından Prof. Dr. Zeynep Aslan'a teşekkür belgesi takdim edildi.
HABERLER
- NEVÜ ‘Doğal ve Kültürel Miras Turizmi’ Alanında 2 Projeyi Daha Hayata Geçiriyor
- NEVÜ, Bilimsel Yayın Üretiminde Türkiye’de 6. Sırada Yer Aldı
- NEVÜ’den 2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni
- NEVÜ Öğrencileri Çin'deki Kültürel ve Mesleki Eğitim Programını Başarıyla Tamamladı
- NEVÜ Öğretim Üyesinden ‘Kültürel Miras Alanlarında Sanal Tur Deneyiminin İncelenmesi’ Projesi
- Gürcistanlı Akademisyen ve Öğrenciler NEVÜ’de
- Namibya Bilim ve Teknoloji Üniversitesi (NUST) Rektörü Prof. Colin Stanley NEVÜ Turizm Fakültesi'ni Ziyaret Etti
- NEVÜ Turizm Fakültesi ile Yabancı Diller Yüksekokulu Arasında İstişare Toplantısı Gerçekleştirildi
- NEVÜ Turizm Fakültesi Üniversite-Sektör İşbirliği “SEJOUR Incomming Agency Solutions” Sertifika Programı
- NEVÜ Turizm Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Şule ARDIÇ YETİŞ, Erasmus+ Personel Ders Verme Hareketliliği Programına Katıldı