Türk Mutfağı Eğitimi I (Börekler) Gerçekleştirildi
24/11/2015
24 Kasım 2015 tarihinde Prof. Dr. Zeynep Aslan tarafından Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencilerine uygulamalı mutfak eğitimi verildi. Öğrencilere öncelikle “Türk Mutfağı” hakkında bilgi verildi. Daha sonra ise Türk Mutfağından “Buzluk Böreği” yapılarak uygulamalı olarak anlatıldı. Buzluk böreği yapımı ve sürpriz sunumuyla öğrenciler tarafından ilgiyle izlendi. Eğitimin sonunda Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. İbrahim İlhan tarafından Prof. Dr. Zeynep Aslan'a teşekkür belgesi takdim edildi.





HABERLER
- NEVÜ Turizm Fakültesi’nden Sektör Temasları: İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ile NERO'ya Ziyaret
- Turizm Fakültesinden Sektörle İş Birliğini Güçlendiren Ziyaretler
- NEVÜ Turizm Fakültesi’nde Rehberlik Mesleğine Yönelik Etkinlik Düzenlendi
- Turizm Fakültesi Turizm Topluluğu Olağan Genel Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi
- Turizm Fakültesinden Akademi-Sektör İş Birliği Ziyaretleri
- NEVÜ Turizm Fakültesi Öğrencilerinden Gastronomi Festivalinde Üçüncülük
- Doç. Dr. Sema Gökenç Gülez ve Profesyonel Turist Rehberi Kübra Binal Turizm Dersine Konuk Oldu
- Turizm Fakültesi’nde “Hoşgeldin ve Tanışma Partisi” Gerçekleştirildi
- “Tek Tavada Lezzet Yolculuğu” Etkinliği
- NEVÜ Turizm Fakültesi ile Marriott Otel Arasında Eğitim, Uygulama ve Sektörel İş Birliği Protokolü İmzalandı