Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Turizm Fakültesi tarafından organize edilen “Geçmişten Günümüze Aşçılık” konulu 3. Geleneksel Gastronomi Paneli 11 Aralık 2015 tarihinde gerçekleştirildi. Meslek Yüksekokulu Kazakistan Konferans Salonu’nda düzenlenen panele fakültemiz akademik ve idari personeli ile öğrenciler katıldı. Oturum başkanlığını Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. İbrahim İlhan’ın yaptığı panele, Kapadokya Aşçılar Derneği Başkan Yardımcısı Kemal Aytaş, Kapadokya Aşçılar Derneği Üyesi Ahmet Böcü, Kapadokya Aşçılar Derneği Üyesi Akmet Demir ve Kapadokya Aşçılar Derneği Üyesi Yusuf Ünlü panelist olarak katıldılar. Panelistler aşçılığın önemi, aşçının taşıması gereken özellikler ve stajlarda dikkat edilmesi gereken hususlar hakkında katılımcıları bilgilendirirken, unutulmuş Kapadokya mutfağının gereken önemini tekrar kazanması için planladıkları eğitim projelerinden de bahsettiler. Soru ve cevap bölümüyle devam eden panel, Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Zeynep Aslan’ın panelistlere teşekkür belgesi takdim etmesiyle son buldu.









- Profesyonel Koç ve Beyin Antrenörü Özlem Şenlik, Önbüro ve Yönetimi Dersinde Öğrencilerle Buluştu
- Profesyonel Turist Rehberi Tülay Özdemir, Turizm Dersinde Deneyimlerini Paylaştı
- NEVÜ Turizm Rehberliği Bölümü Turizm Dersine NERO Yönetim Kurulu Üyesi Profesyonel Turist Rehberi Aziz Acar Konuk Oldu
- NEVÜ’lü Genç Turizmciler Sürdürülebilir Gelecek İçin Fidanları Toprakla Buluşturdu
- NEVÜ Turizm Fakültesi ile NEVÜ Yabancı Diller Yüksekokulu Öğretim Elemanları Yabancı Dil Eğitimi İçin Bir Araya Geldi
- NEVÜ Turizm Topluluğundan Kültürel Gezi Etkinliği
- HMS Otelcilik Sistemleri, NEVÜ Turizm Fakültesi Öğrencilerine Uygulamalı Çevrimiçi PMS Eğitimi Verdi
- NEVÜ Turizm Fakültesi’nde Utopia Cave Hotel’den Uygulamalı Kokteyl Etkinliği
- NEVÜ Turizm Fakültesi’nde Acer Cave Otel Müdürü Seda Aydoğdu Öğrencilerle Buluştu
- NEVÜ’de “Geleceğin Liderlerinin Zihin Yapısı” Konulu Konferans Düzenlendi