Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Turizm Fakültesi tarafından organize edilen “Geçmişten Günümüze Aşçılık” konulu 3. Geleneksel Gastronomi Paneli 11 Aralık 2015 tarihinde gerçekleştirildi. Meslek Yüksekokulu Kazakistan Konferans Salonu’nda düzenlenen panele fakültemiz akademik ve idari personeli ile öğrenciler katıldı. Oturum başkanlığını Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. İbrahim İlhan’ın yaptığı panele, Kapadokya Aşçılar Derneği Başkan Yardımcısı Kemal Aytaş, Kapadokya Aşçılar Derneği Üyesi Ahmet Böcü, Kapadokya Aşçılar Derneği Üyesi Akmet Demir ve Kapadokya Aşçılar Derneği Üyesi Yusuf Ünlü panelist olarak katıldılar. Panelistler aşçılığın önemi, aşçının taşıması gereken özellikler ve stajlarda dikkat edilmesi gereken hususlar hakkında katılımcıları bilgilendirirken, unutulmuş Kapadokya mutfağının gereken önemini tekrar kazanması için planladıkları eğitim projelerinden de bahsettiler. Soru ve cevap bölümüyle devam eden panel, Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Zeynep Aslan’ın panelistlere teşekkür belgesi takdim etmesiyle son buldu.









- Turizm Fakültesi Turizm Topluluğu Olağan Genel Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi
- Turizm Fakültesinden Akademi-Sektör İş Birliği Ziyaretleri
- NEVÜ Turizm Fakültesi Öğrencilerinden Gastronomi Festivalinde Üçüncülük
- Doç. Dr. Sema Gökenç Gülez ve Profesyonel Turist Rehberi Kübra Binal Turizm Dersine Konuk Oldu
- Turizm Fakültesi’nde “Hoşgeldin ve Tanışma Partisi” Gerçekleştirildi
- “Tek Tavada Lezzet Yolculuğu” Etkinliği
- NEVÜ Turizm Fakültesi ile Marriott Otel Arasında Eğitim, Uygulama ve Sektörel İş Birliği Protokolü İmzalandı
- NEVÜ Akademik Personel Ödül Başvurusu Sonuçları
- Profesyonel Turist Rehberleri Turizm Dersine Konuk Oldu
- NEVÜ Turizm Fakültesi Kalite Komisyonu Toplantısı Gerçekleştirildi