Bu yıl 4 Aralık 2015 Cuma günü Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Turizm Fakültesi ile Sosyal ve Kültürel Aktiviteler Müdürlüğü’ne bağlı Turizm Kulübü’nün ev sahipliğinde gerçekleştirilen “Turizmin Geleceği Platformu 1. Genel Kurulu”na Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Turizm Fakültesini temsilen Turizm İşletmeciliği Bölümü dördüncü sınıf öğrencisi Göktuğ Açıl katıldı. Platformun ardından Turizm Fakültesi öğrencilerine yönelik 15 Aralık 2015 Salı günü yapılan bilgilendirme toplantısında sunum yapan Göktuğ Açıl, platformun toplanma amacı olan genel kurul sonucunu aktarırken şimdiye kadar elde ettikleri başarılar, katıldıkları organizasyonlar, Uluslararası işbirliği çalışmaları, yeni yönetim kurulu üyeleri, çözümlenen konular ve planlanan etkinlikler konusunda da öğrencilere bilgi verdi. Toplantı, Turizm Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Ebru Güneren’in Göktuğ Açıl’a teşekkür belgesi takdimi ile son buldu.
- Turizm İşletmeciliği Bölüm Öğretim Elemanlarımız Konya Turizm Çalıştayı’na Katıldılar.
- Gastrometro'ya Teknik Gezi Düzenlendi
- GMS Öğrencilerine Yönelik Gingerbread House Etkinliği Gerçekleştirildi
- NEVÜ’lü Geleceğin Turizm Rehberleri Eğitim Gezisinde
- Etlerin Marinasyonu ve Sunumu Workshopu Gerçekleştirildi
- Profesyonel Turist Rehberi Dr. Bülent YORGANCI Etkinlik Yönetimi Dersine Konuk Oldu
- NEVÜ Turizm Rehberliği Bölümünden Antalya-Muğla Bölgesine Kültürel Miras Gezisi
- Profesyonel Turist Rehberi Garen Abrahamoğlu, Turizm Sosyolojisi Dersine Konuk Oldu
- Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi ve Nevşehir Rehberler Odası Arasında İş Birliği Protokolü İmzalandı
- NEVÜ Turizm Fakültesi’ne Akreditasyon Değerlendirme Ziyareti
- NEVÜ Turizm Fakültesi ‘Avrupa Konseyi Kültür Rotaları Enstitüsü Üniversiteler Ağı’nda
- NEVÜ Turizm Fakültesi Turizm Rehberliği Bölümü Öğrencilerine Yönelik Kültürel Miras Gezisi Düzenlendi
- Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Turizm Fakültesi’ne Dekan Ataması Yapıldı.
- Turizm İşletmeciliği Bölümü Öğrencilerine Erasmus Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı
- NEVÜ Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Öğrencilerinin Başarısı