Dünya Mutfakları Eğitimi-II Gerçekleştirildi
23/05/2016
2015-2016 Eğitim-Öğretim yılı bahar döneminde Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencilerine uygulamalı eğitim verildi. Fransız Mutfağı, İtalyan Mutfağı, Meksika Mutfağı, Lübnan Mutfağı ve Hint Mutfağı’’ndan örnekler sunularak öğrenciler bu kültürlerin mutfakları hakkında bilgilendirildi.





HABERLER
- NEVÜ Turizm Fakültesi’nde Rehberlik Mesleğine Yönelik Etkinlik Düzenlendi
- Turizm Fakültesi Turizm Topluluğu Olağan Genel Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi
- Turizm Fakültesinden Akademi-Sektör İş Birliği Ziyaretleri
- NEVÜ Turizm Fakültesi Öğrencilerinden Gastronomi Festivalinde Üçüncülük
- Doç. Dr. Sema Gökenç Gülez ve Profesyonel Turist Rehberi Kübra Binal Turizm Dersine Konuk Oldu
- Turizm Fakültesi’nde “Hoşgeldin ve Tanışma Partisi” Gerçekleştirildi
- “Tek Tavada Lezzet Yolculuğu” Etkinliği
- NEVÜ Turizm Fakültesi ile Marriott Otel Arasında Eğitim, Uygulama ve Sektörel İş Birliği Protokolü İmzalandı
- NEVÜ Akademik Personel Ödül Başvurusu Sonuçları
- Profesyonel Turist Rehberleri Turizm Dersine Konuk Oldu