Türk Mutfağı Eğitimi I (Hatay Mutfağı) gerçekleştirildi.
18/10/2016
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Öğretim Görevlisi Mahmut Doğan KAMIŞ tarafından Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencilerine uygulamalı mutfak eğitimi verildi. Öğrencilere öncelikle Hatay mutfağı hakkında bilgi verildi. Daha sonra ise Hatay mutfağından aşağıda yer alan yemekler hazırlandı.
1-) Tepsi Kebabı
2-) Kağıt Kebabı
3-) Abugannuş
5-) Kaytaz Böreği
6-) Sürk Salatası
7-) Künefe








HABERLER
- Turizm Fakültesi Turizm Topluluğu Olağan Genel Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi
- Turizm Fakültesinden Akademi-Sektör İş Birliği Ziyaretleri
- NEVÜ Turizm Fakültesi Öğrencilerinden Gastronomi Festivalinde Üçüncülük
- Doç. Dr. Sema Gökenç Gülez ve Profesyonel Turist Rehberi Kübra Binal Turizm Dersine Konuk Oldu
- Turizm Fakültesi’nde “Hoşgeldin ve Tanışma Partisi” Gerçekleştirildi
- “Tek Tavada Lezzet Yolculuğu” Etkinliği
- NEVÜ Turizm Fakültesi ile Marriott Otel Arasında Eğitim, Uygulama ve Sektörel İş Birliği Protokolü İmzalandı
- NEVÜ Akademik Personel Ödül Başvurusu Sonuçları
- Profesyonel Turist Rehberleri Turizm Dersine Konuk Oldu
- NEVÜ Turizm Fakültesi Kalite Komisyonu Toplantısı Gerçekleştirildi