Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü 1. sınıf öğrencileri tarafından otel işletmelerine eğitim ziyaretleri gerçekleştirildi.
31/10/2016
Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü 1. sınıf öğrencileri tarafından 27-31 Kasım tarihlerinde Peri Tower Hotel ve Museum Hotel’e eğitim amaçlı ziyaret gerçekleştirildi. Arş. Gör. Sevim Kül Avan, Arş. Gör. Meral Büyükkuru ve Eda Özgül Katlav eşliğinde gerçekleşen ziyaretlerde, otellerin mutfaklarını inceleyen öğrencilere, mutfağın genel işleyişi, mutfak departmanları ve mutfak kuralları hakkında bilgi verildi. Mutfak yetkililerinin, öğrencilerin mutfak ve staj hakkında sorularını yanıtlamasının ardından ziyaretler tamamlandı. Bu eğitim ziyaretlerini gerçekleştirmemize destek veren Peri Tower Hotel ve Museum Hotel yetkililerine katkılardan dolayı teşekkür ederiz.






HABERLER
- NEVÜ’de “Geleceğin Liderlerinin Zihin Yapısı” Konulu Konferans Düzenlendi
- NEVÜ Turizm Fakültesi İlk Mezunlarından Hayrettin Saraç’tan Öğrencilere Bulgaristan’da Kariyer Fırsatları
- Önbüro ve Yönetimi Dersinde Sektör–Akademi Buluşması
- NEVÜ’de “Turizm Fakültesi Mezunlar Buluşması ve Temsili Mezuniyet Töreni” Gerçekleştirildi
- NEVÜ’de “Nevşehir Turizm Mezunu Akademisyenler ve Sektör Temsilcileri Çalıştayı” Düzenlendi
- Turizm Fakültesi Kurucu Müdürü Prof. Dr. Faruk Andaç’tan Fakültemize Ziyaret
- Turizm Fakültesi'nden Kapadokya Alev Alatlı Gastronomi ve Mesleki Teknik Anadolu Lisesi’ne Ziyaret
- Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Turizm Fakültesi’nden Kapadokya Üniversitesi’ne Ziyaret
- NEVÜ’de Sektör İş Birliği Odaklı Danışma Kurulu Toplantısı Yapıldı
- NEVÜ Turizm Fakültesi’nden Sektör Temasları: İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ile NERO'ya Ziyaret