Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü 1. sınıf öğrencileri tarafından otel işletmelerine eğitim ziyaretleri gerçekleştirildi.
31/10/2016
Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü 1. sınıf öğrencileri tarafından 27-31 Kasım tarihlerinde Peri Tower Hotel ve Museum Hotel’e eğitim amaçlı ziyaret gerçekleştirildi. Arş. Gör. Sevim Kül Avan, Arş. Gör. Meral Büyükkuru ve Eda Özgül Katlav eşliğinde gerçekleşen ziyaretlerde, otellerin mutfaklarını inceleyen öğrencilere, mutfağın genel işleyişi, mutfak departmanları ve mutfak kuralları hakkında bilgi verildi. Mutfak yetkililerinin, öğrencilerin mutfak ve staj hakkında sorularını yanıtlamasının ardından ziyaretler tamamlandı. Bu eğitim ziyaretlerini gerçekleştirmemize destek veren Peri Tower Hotel ve Museum Hotel yetkililerine katkılardan dolayı teşekkür ederiz.
HABERLER
- Profesyonel Turist Rehberi Celal Ceylan, Turizm Dersinde Deneyimlerini Paylaştı
- OSD Dersi Kapsamında Teknik Gezi Düzenlendi
- 2025- 2026 Güz Dönemi Turizm İşletmeciliği Bölüm Toplantısı Gerçekleştirildi
- 2025- 2026 Güz Dönemi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Toplantısı Gerçekleştirildi
- Turizm İşletmeciliği Bölümü 1. Sınıf Öğrencilerine Yönelik Erasmus Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı
- Turizm Fakültesi Dekanlığı İdari Personel İle Kurumsal Akreditasyon Hakkında Toplantı Düzenledi
- Fakültemiz Bölümleri Tarafından Sınıflara Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı
- NEVÜ’den 6 Akademisyen Dünyanın En Etkili Bilim İnsanları Arasında
- Turizm Rehberliği Bölümü Güz Dönemi Toplantısı Gerçekleştirildi
- NEVÜ Turizm Fakültesi’nde 1. Sınıf Öğrencilerine “İlk Ders Filistin” Konulu Sunum Yapıldı