Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü 1. sınıf öğrencileri tarafından otel işletmelerine eğitim ziyaretleri gerçekleştirildi.
31/10/2016
Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü 1. sınıf öğrencileri tarafından 27-31 Kasım tarihlerinde Peri Tower Hotel ve Museum Hotel’e eğitim amaçlı ziyaret gerçekleştirildi. Arş. Gör. Sevim Kül Avan, Arş. Gör. Meral Büyükkuru ve Eda Özgül Katlav eşliğinde gerçekleşen ziyaretlerde, otellerin mutfaklarını inceleyen öğrencilere, mutfağın genel işleyişi, mutfak departmanları ve mutfak kuralları hakkında bilgi verildi. Mutfak yetkililerinin, öğrencilerin mutfak ve staj hakkında sorularını yanıtlamasının ardından ziyaretler tamamlandı. Bu eğitim ziyaretlerini gerçekleştirmemize destek veren Peri Tower Hotel ve Museum Hotel yetkililerine katkılardan dolayı teşekkür ederiz.
HABERLER
- Turizm İşletmeciliği Bölüm Öğretim Elemanlarımız Konya Turizm Çalıştayı’na Katıldılar.
- Gastrometro'ya Teknik Gezi Düzenlendi
- GMS Öğrencilerine Yönelik Gingerbread House Etkinliği Gerçekleştirildi
- NEVÜ’lü Geleceğin Turizm Rehberleri Eğitim Gezisinde
- Etlerin Marinasyonu ve Sunumu Workshopu Gerçekleştirildi
- Profesyonel Turist Rehberi Dr. Bülent YORGANCI Etkinlik Yönetimi Dersine Konuk Oldu
- NEVÜ Turizm Rehberliği Bölümünden Antalya-Muğla Bölgesine Kültürel Miras Gezisi
- Profesyonel Turist Rehberi Garen Abrahamoğlu, Turizm Sosyolojisi Dersine Konuk Oldu
- Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi ve Nevşehir Rehberler Odası Arasında İş Birliği Protokolü İmzalandı
- NEVÜ Turizm Fakültesi’ne Akreditasyon Değerlendirme Ziyareti
- NEVÜ Turizm Fakültesi ‘Avrupa Konseyi Kültür Rotaları Enstitüsü Üniversiteler Ağı’nda
- NEVÜ Turizm Fakültesi Turizm Rehberliği Bölümü Öğrencilerine Yönelik Kültürel Miras Gezisi Düzenlendi
- Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Turizm Fakültesi’ne Dekan Ataması Yapıldı.
- Turizm İşletmeciliği Bölümü Öğrencilerine Erasmus Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı
- NEVÜ Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Öğrencilerinin Başarısı