4. Geleneksel Gastronomi Paneli Yapıldı.
15/12/2016
15 Aralık 2016’da Nevşehir Meslek Yüksekokulu Kazakistan Konferans Salonunda ’’ Restoran İşletmeciliği ve Aşçılık’’ konulu 4. Geleneksel Gastronomi Paneli yapıldı. Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Başkanı Yrd. Doç Dr. İbrahim İlhan’ın oturum başkanlığı yaptığı panelde, Bolu Et Mangal restoranı sahibi Hüseyin Çetinel ve Kapadokya Aşçılar Birliği Başkan Yardımcısı Yusuf Ünlü deneyimlerini öğrencilerle paylaştı. Her iki konuşmacı da, meslekte başarılı olmak için özellikle çalışma azminin gerekliliği konusuna vurgu yaptılar. Soru- cevap şeklinde ilerleyen panel, katılımcılara teşekkür belgesi takdimi ile sona erdi.







HABERLER
- NEVÜ Turizm Fakültesi’nde Utopia Cave Hotel’den Uygulamalı Kokteyl Etkinliği
- NEVÜ Turizm Fakültesi’nde Acer Cave Otel Müdürü Seda Aydoğdu Öğrencilerle Buluştu
- NEVÜ’de “Geleceğin Liderlerinin Zihin Yapısı” Konulu Konferans Düzenlendi
- NEVÜ Turizm Fakültesi İlk Mezunlarından Hayrettin Saraç’tan Öğrencilere Bulgaristan’da Kariyer Fırsatları
- Önbüro ve Yönetimi Dersinde Sektör–Akademi Buluşması
- NEVÜ’de “Turizm Fakültesi Mezunlar Buluşması ve Temsili Mezuniyet Töreni” Gerçekleştirildi
- NEVÜ’de “Nevşehir Turizm Mezunu Akademisyenler ve Sektör Temsilcileri Çalıştayı” Düzenlendi
- Turizm Fakültesi Kurucu Müdürü Prof. Dr. Faruk Andaç’tan Fakültemize Ziyaret
- Turizm Fakültesi'nden Kapadokya Alev Alatlı Gastronomi ve Mesleki Teknik Anadolu Lisesi’ne Ziyaret
- Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Turizm Fakültesi’nden Kapadokya Üniversitesi’ne Ziyaret