4. Geleneksel Gastronomi Paneli Yapıldı.
15/12/2016
15 Aralık 2016’da Nevşehir Meslek Yüksekokulu Kazakistan Konferans Salonunda ’’ Restoran İşletmeciliği ve Aşçılık’’ konulu 4. Geleneksel Gastronomi Paneli yapıldı. Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Başkanı Yrd. Doç Dr. İbrahim İlhan’ın oturum başkanlığı yaptığı panelde, Bolu Et Mangal restoranı sahibi Hüseyin Çetinel ve Kapadokya Aşçılar Birliği Başkan Yardımcısı Yusuf Ünlü deneyimlerini öğrencilerle paylaştı. Her iki konuşmacı da, meslekte başarılı olmak için özellikle çalışma azminin gerekliliği konusuna vurgu yaptılar. Soru- cevap şeklinde ilerleyen panel, katılımcılara teşekkür belgesi takdimi ile sona erdi.
HABERLER
- Turizm İşletmeciliği Bölüm Öğretim Elemanlarımız Konya Turizm Çalıştayı’na Katıldılar.
- Gastrometro'ya Teknik Gezi Düzenlendi
- GMS Öğrencilerine Yönelik Gingerbread House Etkinliği Gerçekleştirildi
- NEVÜ’lü Geleceğin Turizm Rehberleri Eğitim Gezisinde
- Etlerin Marinasyonu ve Sunumu Workshopu Gerçekleştirildi
- Profesyonel Turist Rehberi Dr. Bülent YORGANCI Etkinlik Yönetimi Dersine Konuk Oldu
- NEVÜ Turizm Rehberliği Bölümünden Antalya-Muğla Bölgesine Kültürel Miras Gezisi
- Profesyonel Turist Rehberi Garen Abrahamoğlu, Turizm Sosyolojisi Dersine Konuk Oldu
- Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi ve Nevşehir Rehberler Odası Arasında İş Birliği Protokolü İmzalandı
- NEVÜ Turizm Fakültesi’ne Akreditasyon Değerlendirme Ziyareti
- NEVÜ Turizm Fakültesi ‘Avrupa Konseyi Kültür Rotaları Enstitüsü Üniversiteler Ağı’nda
- NEVÜ Turizm Fakültesi Turizm Rehberliği Bölümü Öğrencilerine Yönelik Kültürel Miras Gezisi Düzenlendi
- Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Turizm Fakültesi’ne Dekan Ataması Yapıldı.
- Turizm İşletmeciliği Bölümü Öğrencilerine Erasmus Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı
- NEVÜ Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Öğrencilerinin Başarısı