4. Geleneksel Gastronomi Paneli Yapıldı.
15/12/2016
15 Aralık 2016’da Nevşehir Meslek Yüksekokulu Kazakistan Konferans Salonunda ’’ Restoran İşletmeciliği ve Aşçılık’’ konulu 4. Geleneksel Gastronomi Paneli yapıldı. Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Başkanı Yrd. Doç Dr. İbrahim İlhan’ın oturum başkanlığı yaptığı panelde, Bolu Et Mangal restoranı sahibi Hüseyin Çetinel ve Kapadokya Aşçılar Birliği Başkan Yardımcısı Yusuf Ünlü deneyimlerini öğrencilerle paylaştı. Her iki konuşmacı da, meslekte başarılı olmak için özellikle çalışma azminin gerekliliği konusuna vurgu yaptılar. Soru- cevap şeklinde ilerleyen panel, katılımcılara teşekkür belgesi takdimi ile sona erdi.
HABERLER
- NEVÜ’de 2 Fakülteye Doçent Ataması Yapıldı
- NEVÜ ‘Doğal ve Kültürel Miras Turizmi’ Alanında 2 Projeyi Daha Hayata Geçiriyor
- NEVÜ, Bilimsel Yayın Üretiminde Türkiye’de 6. Sırada Yer Aldı
- NEVÜ’den 2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni
- NEVÜ Öğrencileri Çin'deki Kültürel ve Mesleki Eğitim Programını Başarıyla Tamamladı
- NEVÜ Öğretim Üyesinden ‘Kültürel Miras Alanlarında Sanal Tur Deneyiminin İncelenmesi’ Projesi
- Gürcistanlı Akademisyen ve Öğrenciler NEVÜ’de
- Namibya Bilim ve Teknoloji Üniversitesi (NUST) Rektörü Prof. Colin Stanley NEVÜ Turizm Fakültesi'ni Ziyaret Etti
- NEVÜ Turizm Fakültesi ile Yabancı Diller Yüksekokulu Arasında İstişare Toplantısı Gerçekleştirildi
- NEVÜ Turizm Fakültesi Üniversite-Sektör İşbirliği “SEJOUR Incomming Agency Solutions” Sertifika Programı