...

Turizm Fakültesi

4. Geleneksel Gastronomi Paneli Yapıldı.
15/12/2016

15 Aralık 2016’da Nevşehir Meslek Yüksekokulu Kazakistan Konferans Salonunda  ’’ Restoran İşletmeciliği ve Aşçılık’’ konulu 4. Geleneksel Gastronomi Paneli yapıldı.  Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Başkanı  Yrd. Doç Dr. İbrahim İlhan’ın oturum başkanlığı yaptığı panelde, Bolu Et Mangal restoranı sahibi Hüseyin Çetinel ve Kapadokya Aşçılar Birliği Başkan Yardımcısı Yusuf Ünlü deneyimlerini öğrencilerle paylaştı. Her iki konuşmacı da, meslekte başarılı olmak için özellikle çalışma azminin gerekliliği konusuna vurgu yaptılar.  Soru- cevap şeklinde ilerleyen panel, katılımcılara teşekkür belgesi takdimi ile sona erdi.