Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Turizm Fakültesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen ‘İstihdam Fuarı’nın 4’üncüsü 01.03.2017 tarihinde gerçekleştirildi.
Turizm Fakültesi tarafından ‘Üniversite-sektör işbirliği’ hedefinin ön plana taşındığı ‘4. Geleneksel İstihdam Fuarı’nda, bölgenin önde gelen otel, acenta ve dernekleri, öğrencilerimizle bir araya geldi.
Üniversitemiz Tafana Tesislerinde gerçekleştirilen fuara; Argos in Cappadocia, Dinler Hotel, Kapadokya Lodge Otel, Museum Hotel Kapadokya, Göreme Inn Hotel, Tripbooking Travel Agency, Rock City Tourism, Yama Tour, Andromeda Turizm, Stonepark Travel, Birge Turizm ve Küçük Oteller Derneği/Kapadokya ve TÜRSAB Kapadokya Bölgesel Yürütme Kurulu temsilcileri katıldı.
Sektör temsilcileriyle tanıtım stantlarında bir araya gelen öğrenciler, işletmelerle ilgili bilgi alarak aynı zamanda yaz stajı başvurusu veya iş başvurusu yapma fırsatı buldu.
- Turizm İşletmeciliği Bölüm Öğretim Elemanlarımız Konya Turizm Çalıştayı’na Katıldılar.
- Gastrometro'ya Teknik Gezi Düzenlendi
- GMS Öğrencilerine Yönelik Gingerbread House Etkinliği Gerçekleştirildi
- NEVÜ’lü Geleceğin Turizm Rehberleri Eğitim Gezisinde
- Etlerin Marinasyonu ve Sunumu Workshopu Gerçekleştirildi
- Profesyonel Turist Rehberi Dr. Bülent YORGANCI Etkinlik Yönetimi Dersine Konuk Oldu
- NEVÜ Turizm Rehberliği Bölümünden Antalya-Muğla Bölgesine Kültürel Miras Gezisi
- Profesyonel Turist Rehberi Garen Abrahamoğlu, Turizm Sosyolojisi Dersine Konuk Oldu
- Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi ve Nevşehir Rehberler Odası Arasında İş Birliği Protokolü İmzalandı
- NEVÜ Turizm Fakültesi’ne Akreditasyon Değerlendirme Ziyareti
- NEVÜ Turizm Fakültesi ‘Avrupa Konseyi Kültür Rotaları Enstitüsü Üniversiteler Ağı’nda
- NEVÜ Turizm Fakültesi Turizm Rehberliği Bölümü Öğrencilerine Yönelik Kültürel Miras Gezisi Düzenlendi
- Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Turizm Fakültesi’ne Dekan Ataması Yapıldı.
- Turizm İşletmeciliği Bölümü Öğrencilerine Erasmus Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı
- NEVÜ Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Öğrencilerinin Başarısı