Gastronomi ve Mutfak Sanatları bölümü, 1. Sınıf Öğrencisi Yaşar METE 7. Şef Mavi Fethiye Ulusal Yemek Yarışmasında Ödül Aldı.
23/03/2017
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü, 1. Sınıf Öğrencisi Yaşar METE, 7. Şef Mavi Fethiye Ulusal Yemek Yarışmasında, Üniversite Makarna kategorisinde 2.lik Ödülü olan Gümüş Madalya ödülünün sahibi oldu.
Fakülte Dekanımız Prof. Dr. Zeynep ASLAN, bu başarısından dolayı öğrenciyi davet ederek makamında teşekkür etti. Öğrenci Yaşar METE de , kendisine bu süreçte destek olan fakülte yönetimine ve Gastronomi ve Mutfak Sanatları Öğr. Gör. Mahir KURT'a ve diğer öğretim elemanlarına teşekkür etti.
HABERLER
- NEVÜ ‘Doğal ve Kültürel Miras Turizmi’ Alanında 2 Projeyi Daha Hayata Geçiriyor
- NEVÜ, Bilimsel Yayın Üretiminde Türkiye’de 6. Sırada Yer Aldı
- NEVÜ’den 2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni
- NEVÜ Öğrencileri Çin'deki Kültürel ve Mesleki Eğitim Programını Başarıyla Tamamladı
- NEVÜ Öğretim Üyesinden ‘Kültürel Miras Alanlarında Sanal Tur Deneyiminin İncelenmesi’ Projesi
- Gürcistanlı Akademisyen ve Öğrenciler NEVÜ’de
- Namibya Bilim ve Teknoloji Üniversitesi (NUST) Rektörü Prof. Colin Stanley NEVÜ Turizm Fakültesi'ni Ziyaret Etti
- NEVÜ Turizm Fakültesi ile Yabancı Diller Yüksekokulu Arasında İstişare Toplantısı Gerçekleştirildi
- NEVÜ Turizm Fakültesi Üniversite-Sektör İşbirliği “SEJOUR Incomming Agency Solutions” Sertifika Programı
- NEVÜ Turizm Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Şule ARDIÇ YETİŞ, Erasmus+ Personel Ders Verme Hareketliliği Programına Katıldı