Gastronomi ve Mutfak Sanatları bölümü, 1. Sınıf Öğrencisi Yaşar METE 7. Şef Mavi Fethiye Ulusal Yemek Yarışmasında Ödül Aldı.
23/03/2017
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü, 1. Sınıf Öğrencisi Yaşar METE, 7. Şef Mavi Fethiye Ulusal Yemek Yarışmasında, Üniversite Makarna kategorisinde 2.lik Ödülü olan Gümüş Madalya ödülünün sahibi oldu.
Fakülte Dekanımız Prof. Dr. Zeynep ASLAN, bu başarısından dolayı öğrenciyi davet ederek makamında teşekkür etti. Öğrenci Yaşar METE de , kendisine bu süreçte destek olan fakülte yönetimine ve Gastronomi ve Mutfak Sanatları Öğr. Gör. Mahir KURT'a ve diğer öğretim elemanlarına teşekkür etti.
HABERLER
- Turizm İşletmeciliği Bölüm Öğretim Elemanlarımız Konya Turizm Çalıştayı’na Katıldılar.
- Gastrometro'ya Teknik Gezi Düzenlendi
- GMS Öğrencilerine Yönelik Gingerbread House Etkinliği Gerçekleştirildi
- NEVÜ’lü Geleceğin Turizm Rehberleri Eğitim Gezisinde
- Etlerin Marinasyonu ve Sunumu Workshopu Gerçekleştirildi
- Profesyonel Turist Rehberi Dr. Bülent YORGANCI Etkinlik Yönetimi Dersine Konuk Oldu
- NEVÜ Turizm Rehberliği Bölümünden Antalya-Muğla Bölgesine Kültürel Miras Gezisi
- Profesyonel Turist Rehberi Garen Abrahamoğlu, Turizm Sosyolojisi Dersine Konuk Oldu
- Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi ve Nevşehir Rehberler Odası Arasında İş Birliği Protokolü İmzalandı
- NEVÜ Turizm Fakültesi’ne Akreditasyon Değerlendirme Ziyareti
- NEVÜ Turizm Fakültesi ‘Avrupa Konseyi Kültür Rotaları Enstitüsü Üniversiteler Ağı’nda
- NEVÜ Turizm Fakültesi Turizm Rehberliği Bölümü Öğrencilerine Yönelik Kültürel Miras Gezisi Düzenlendi
- Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Turizm Fakültesi’ne Dekan Ataması Yapıldı.
- Turizm İşletmeciliği Bölümü Öğrencilerine Erasmus Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı
- NEVÜ Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Öğrencilerinin Başarısı