Mutfakta Süsleme Sanatı Etkinliği Gerçekleştirildi
23/11/2017
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Turizm Fakültesi tarafından organize edilen etkinlik 22.11.2017 tarihinde gerçekleştirildi. Gold Yıldırım Hotel Aşçı Başı Şakir ŞİMŞEK ve Avrasya Hotel Aşçı Başı Bayram İLKBAHAR tarafından Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencilerine sebze ve meyveler ile nasıl süsleme sanatı yapılacağı ile ilgili eğitim uygulamalı olarak verildi.
HABERLER
- Fakültemiz Bölümleri Tarafından Sınıflara Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı
- NEVÜ’den 6 Akademisyen Dünyanın En Etkili Bilim İnsanları Arasında
- Turizm Rehberliği Bölümü Güz Dönemi Toplantısı Gerçekleştirildi
- NEVÜ Turizm Fakültesi’nde 1. Sınıf Öğrencilerine “İlk Ders Filistin” Konulu Sunum Yapıldı
- Turizm Fakültesi Dekanlığı Bölüm Başkanları İle Kurumsal Akreditasyon Hakkında Toplantı Düzenledi
- Turizm İşletmeciliği Bölümü 1. Sınıflara Yönelik Oryantasyon Programı Düzenledi
- Turizm Rehberliği Bölümü 1. Sınıflara Yönelik Oryantasyon Programı Düzenledi
- Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü 1. Sınıflara Yönelik Oryantasyon Programı Düzenledi
- NEVÜ’de 2 Fakülteye Doçent Ataması Yapıldı
- NEVÜ ‘Doğal ve Kültürel Miras Turizmi’ Alanında 2 Projeyi Daha Hayata Geçiriyor