Gastronomi ve Mutfak Sanatları öğrencileri 16-17 Aralık 2017 tarihinde Gastronomi Derneği tarafından Denizli/Pamukkale’de düzenlenen Gastro Pamukkale Aşçılık ve Pastacılık Şampiyonası yarışmasından ödüllerle döndü.
Pamukkale Belediyesi tarafından, kent turizmine katkı sunmak amacıyla Gastronomi Derneği İşbirliği ile 'Gastro Pamukkale Aşçılık ve Pastacılık Şampiyonası' ülke genelinden önemli isimlerin katılımı ile yapıldı. Dünyaca ünlü aşçıların eğitimler verdiği, workshop çalışmalarının düzenlendiği 'Gastro Pamukkale Aşçılık ve Pastacılık Şampiyonası' 2 gün boyunca butik pastacılık alanında figür eğitimleri, animasyon modelleme, artistik teknikler, balık, et, tavuk yemekleri üzerine yarışmalarla devam etti. Ülke genelinden 250 şefin katıldığı etkinliğe gelenlerin 30'u uluslararası yarışmalarda derece alan isimlerden oluştu.
Kümes Hayvanları kategorisinde Akın YÜRÜK isimli öğrencimiz Altın Madalya, Balık Tabağı kategorisinde Kemal YÜRÜK Gümüş Madalya, Grand Prix (Grup) kategorisinde Alihan KOZAN, Kemal YÜRÜK, Yaşar METE isimli öğrencilerimiz ise Gümüş Madalya kazandılar.
Kendilerini tebrik eder, başarılarının devamını dileriz…



- NEVÜ Turizm Fakültesi’nde Rehberlik Mesleğine Yönelik Etkinlik Düzenlendi
- Turizm Fakültesi Turizm Topluluğu Olağan Genel Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi
- Turizm Fakültesinden Akademi-Sektör İş Birliği Ziyaretleri
- NEVÜ Turizm Fakültesi Öğrencilerinden Gastronomi Festivalinde Üçüncülük
- Doç. Dr. Sema Gökenç Gülez ve Profesyonel Turist Rehberi Kübra Binal Turizm Dersine Konuk Oldu
- Turizm Fakültesi’nde “Hoşgeldin ve Tanışma Partisi” Gerçekleştirildi
- “Tek Tavada Lezzet Yolculuğu” Etkinliği
- NEVÜ Turizm Fakültesi ile Marriott Otel Arasında Eğitim, Uygulama ve Sektörel İş Birliği Protokolü İmzalandı
- NEVÜ Akademik Personel Ödül Başvurusu Sonuçları
- Profesyonel Turist Rehberleri Turizm Dersine Konuk Oldu