...

Turizm Fakültesi

Gastronomi ve Mutfak Sanatları Öğrencileri Gastro Pamukkale Aşçılık ve Pastacılık Şampiyonası Yarışmasından Ödüllerle Döndü
18/12/2017

Gastronomi ve Mutfak Sanatları öğrencileri 16-17 Aralık 2017 tarihinde Gastronomi Derneği tarafından Denizli/Pamukkale’de düzenlenen Gastro Pamukkale Aşçılık ve Pastacılık Şampiyonası yarışmasından ödüllerle döndü.

Pamukkale Belediyesi tarafından, kent turizmine katkı sunmak amacıyla Gastronomi Derneği İşbirliği ile 'Gastro Pamukkale Aşçılık ve Pastacılık Şampiyonası' ülke genelinden önemli isimlerin katılımı ile yapıldı. Dünyaca ünlü aşçıların eğitimler verdiği, workshop çalışmalarının düzenlendiği 'Gastro Pamukkale Aşçılık ve Pastacılık Şampiyonası' 2 gün boyunca butik pastacılık alanında figür eğitimleri, animasyon modelleme, artistik teknikler, balık, et, tavuk yemekleri üzerine yarışmalarla devam etti. Ülke genelinden 250 şefin katıldığı etkinliğe gelenlerin 30'u uluslararası yarışmalarda derece alan isimlerden oluştu.

Kümes Hayvanları kategorisinde Akın YÜRÜK isimli öğrencimiz Altın Madalya, Balık Tabağı kategorisinde Kemal YÜRÜK Gümüş Madalya, Grand Prix (Grup) kategorisinde Alihan KOZAN, Kemal YÜRÜK, Yaşar METE isimli öğrencilerimiz ise Gümüş Madalya kazandılar.

Kendilerini tebrik eder, başarılarının devamını dileriz…