Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Öğrencilerimize Büyük Başarılarından Dolayı Teşekkür Belgesi Takdimi
11/04/2018
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencileri TÜYAP Uluslararası İstanbul Mutfak Günleri Yemek Yarışmasından 5’i gümüş ve 7’si bronz olmak üzere toplam 12 madalyayla döndü.
16. Uluslararası İstanbul Mutfak Günlerinde Üniversitemizi temsil eden Öğr. Gr. Dr. Emrah Örgün, Dr. Öğr. Üye. Emrah Keskin, Arş. Gör. Firdevs Yönet Eren ve Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencilerine Fakülte Dekanı Prof. Dr. Şule AYDIN, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Başkanı Doç. Dr. Nilüfer ŞAHİN PERÇİN ve Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. İbrahim İLHAN ve Fakülte Sekreteri Mehmet AVCI tarafından teşekkür belgeleri takdim edildi.








HABERLER
- Turizm Fakültesi Turizm Topluluğu Olağan Genel Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi
- Turizm Fakültesinden Akademi-Sektör İş Birliği Ziyaretleri
- NEVÜ Turizm Fakültesi Öğrencilerinden Gastronomi Festivalinde Üçüncülük
- Doç. Dr. Sema Gökenç Gülez ve Profesyonel Turist Rehberi Kübra Binal Turizm Dersine Konuk Oldu
- Turizm Fakültesi’nde “Hoşgeldin ve Tanışma Partisi” Gerçekleştirildi
- “Tek Tavada Lezzet Yolculuğu” Etkinliği
- NEVÜ Turizm Fakültesi ile Marriott Otel Arasında Eğitim, Uygulama ve Sektörel İş Birliği Protokolü İmzalandı
- NEVÜ Akademik Personel Ödül Başvurusu Sonuçları
- Profesyonel Turist Rehberleri Turizm Dersine Konuk Oldu
- NEVÜ Turizm Fakültesi Kalite Komisyonu Toplantısı Gerçekleştirildi