Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Öğrencilerimize Büyük Başarılarından Dolayı Teşekkür Belgesi Takdimi
11/04/2018
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencileri TÜYAP Uluslararası İstanbul Mutfak Günleri Yemek Yarışmasından 5’i gümüş ve 7’si bronz olmak üzere toplam 12 madalyayla döndü.
16. Uluslararası İstanbul Mutfak Günlerinde Üniversitemizi temsil eden Öğr. Gr. Dr. Emrah Örgün, Dr. Öğr. Üye. Emrah Keskin, Arş. Gör. Firdevs Yönet Eren ve Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencilerine Fakülte Dekanı Prof. Dr. Şule AYDIN, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Başkanı Doç. Dr. Nilüfer ŞAHİN PERÇİN ve Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. İbrahim İLHAN ve Fakülte Sekreteri Mehmet AVCI tarafından teşekkür belgeleri takdim edildi.
HABERLER
- Profesyonel Turist Rehberi Celal Ceylan, Turizm Dersinde Deneyimlerini Paylaştı
- OSD Dersi Kapsamında Teknik Gezi Düzenlendi
- 2025- 2026 Güz Dönemi Turizm İşletmeciliği Bölüm Toplantısı Gerçekleştirildi
- 2025- 2026 Güz Dönemi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Toplantısı Gerçekleştirildi
- Turizm İşletmeciliği Bölümü 1. Sınıf Öğrencilerine Yönelik Erasmus Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı
- Turizm Fakültesi Dekanlığı İdari Personel İle Kurumsal Akreditasyon Hakkında Toplantı Düzenledi
- Fakültemiz Bölümleri Tarafından Sınıflara Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı
- NEVÜ’den 6 Akademisyen Dünyanın En Etkili Bilim İnsanları Arasında
- Turizm Rehberliği Bölümü Güz Dönemi Toplantısı Gerçekleştirildi
- NEVÜ Turizm Fakültesi’nde 1. Sınıf Öğrencilerine “İlk Ders Filistin” Konulu Sunum Yapıldı