Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Öğrencilerimize Büyük Başarılarından Dolayı Teşekkür Belgesi Takdimi
11/04/2018
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencileri TÜYAP Uluslararası İstanbul Mutfak Günleri Yemek Yarışmasından 5’i gümüş ve 7’si bronz olmak üzere toplam 12 madalyayla döndü.
16. Uluslararası İstanbul Mutfak Günlerinde Üniversitemizi temsil eden Öğr. Gr. Dr. Emrah Örgün, Dr. Öğr. Üye. Emrah Keskin, Arş. Gör. Firdevs Yönet Eren ve Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencilerine Fakülte Dekanı Prof. Dr. Şule AYDIN, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Başkanı Doç. Dr. Nilüfer ŞAHİN PERÇİN ve Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. İbrahim İLHAN ve Fakülte Sekreteri Mehmet AVCI tarafından teşekkür belgeleri takdim edildi.








HABERLER
- NEVÜ’de “Geleceğin Liderlerinin Zihin Yapısı” Konulu Konferans Düzenlendi
- NEVÜ Turizm Fakültesi İlk Mezunlarından Hayrettin Saraç’tan Öğrencilere Bulgaristan’da Kariyer Fırsatları
- Önbüro ve Yönetimi Dersinde Sektör–Akademi Buluşması
- NEVÜ’de “Turizm Fakültesi Mezunlar Buluşması ve Temsili Mezuniyet Töreni” Gerçekleştirildi
- NEVÜ’de “Nevşehir Turizm Mezunu Akademisyenler ve Sektör Temsilcileri Çalıştayı” Düzenlendi
- Turizm Fakültesi Kurucu Müdürü Prof. Dr. Faruk Andaç’tan Fakültemize Ziyaret
- Turizm Fakültesi'nden Kapadokya Alev Alatlı Gastronomi ve Mesleki Teknik Anadolu Lisesi’ne Ziyaret
- Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Turizm Fakültesi’nden Kapadokya Üniversitesi’ne Ziyaret
- NEVÜ’de Sektör İş Birliği Odaklı Danışma Kurulu Toplantısı Yapıldı
- NEVÜ Turizm Fakültesi’nden Sektör Temasları: İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ile NERO'ya Ziyaret