...

Turizm Fakültesi

1. Kapadokya Turizm Haftası Paneli Gerçekleştirildi
20/04/2018

Nevşehir Valiliği ve Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Turizm Fakültesi işbirliğiyle organize edilen “Turizmde Yeni Vizyon” konulu “1. Kapadokya Turizm Haftası Paneli” 19 Nisan 2018 tarihinde gerçekleştirildi.

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Kültür ve Kongre Merkezinde düzenlenen panele; Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü ve Rektör Yardımcısı, Nevşehir protokolü, sektör temsilcileri, üniversite akademik ve idari personeli, öğrenciler ve davetliler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan panelin açılış konuşmasını Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı yaptı. Oturum başkanlığını Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şule Aydın’ın yaptığı panele, İstanbul Nişantaşı Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Asım Saldamlı, İstanbul Arel Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Derman Küçükaltan, Marmara Üniversitesi Öğretim Görevlisi ve aynı zamanda Milliyet Gazetesi Köşe Yazarı Cüneyt Sadıç ile Dedeman Otelleri Genel Müdürü Emrullah Akçakaya panelist olarak katıldı. Panelde Prof. Dr. Asım Saldamlı “Endüstri 4.0 ve Turizm İlişkisi”, Prof. Dr. Derman Küçükaltan “Yeni Turist Davranışları ve Eğilimleri”, Cüneyt Sadıç “Destinasyon Yönetimi ve Pazarlamasında Medya” ve Emrullah Akçakaya “Dünyada Değişen Otelcilik Endüstrisi” ile ilgili bilgilerini aktardı.

Konuşmalarının ardından, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Erdoğan Çiçek, Nevşehir İl Kültür ve Turizm Müdürü Cengiz Ekici ve KAPTİD Başkanı Yakup Dinler panelistlere ve oturum başkanına plaket ve teşekkür belgesi takdiminde bulundu.