NEVÜ Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü 2. Sınıf öğrencisi Yaşar Mete Slovenya'da düzenlenen Uluslararası ‘3.Mednarodni Kulinarični Festival'inde Ülkemizi ve Üniversitemizi büyük bir onurla temsil etti.
WACS (Dünya Şefler Birliği) jürisi tarafından değerlendirilerek ‘Modern Ana Yemek’ kategorisinde Avrupa 2.si ve ‘Modern Türk Mutfağı’ kategorisinde Avrupa 3.sü olarak 1 Gümüş madalya ve 1 Bronz madalya almaya hak kazandı.
Öğrenci Mete yarışma hazırlığı sürecinde yanında olan Dr. Öğretim Üyesi Emrah Keskin’e ve Dr. Öğr. Gör. Emrah Örgün'e teşekkür etti.
Yaşar Mete son 1 yılda katıldığı yarışmalardan Üniversitemize Avrupa 2.liği, Avrupa 3.lüğü, 15 madalya ve 1 kupa kazandırdı.
Öğrencimize ve hocalarımıza başarılarının devamını dileriz.






- Profesyonel Koç ve Beyin Antrenörü Özlem Şenlik, Önbüro ve Yönetimi Dersinde Öğrencilerle Buluştu
- Profesyonel Turist Rehberi Tülay Özdemir, Turizm Dersinde Deneyimlerini Paylaştı
- NEVÜ Turizm Rehberliği Bölümü Turizm Dersine NERO Yönetim Kurulu Üyesi Profesyonel Turist Rehberi Aziz Acar Konuk Oldu
- NEVÜ’lü Genç Turizmciler Sürdürülebilir Gelecek İçin Fidanları Toprakla Buluşturdu
- NEVÜ Turizm Fakültesi ile NEVÜ Yabancı Diller Yüksekokulu Öğretim Elemanları Yabancı Dil Eğitimi İçin Bir Araya Geldi
- NEVÜ Turizm Topluluğundan Kültürel Gezi Etkinliği
- HMS Otelcilik Sistemleri, NEVÜ Turizm Fakültesi Öğrencilerine Uygulamalı Çevrimiçi PMS Eğitimi Verdi
- NEVÜ Turizm Fakültesi’nde Utopia Cave Hotel’den Uygulamalı Kokteyl Etkinliği
- NEVÜ Turizm Fakültesi’nde Acer Cave Otel Müdürü Seda Aydoğdu Öğrencilerle Buluştu
- NEVÜ’de “Geleceğin Liderlerinin Zihin Yapısı” Konulu Konferans Düzenlendi