NEVÜ Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü 2. Sınıf öğrencisi Yaşar Mete Slovenya'da düzenlenen Uluslararası ‘3.Mednarodni Kulinarični Festival'inde Ülkemizi ve Üniversitemizi büyük bir onurla temsil etti.
WACS (Dünya Şefler Birliği) jürisi tarafından değerlendirilerek ‘Modern Ana Yemek’ kategorisinde Avrupa 2.si ve ‘Modern Türk Mutfağı’ kategorisinde Avrupa 3.sü olarak 1 Gümüş madalya ve 1 Bronz madalya almaya hak kazandı.
Öğrenci Mete yarışma hazırlığı sürecinde yanında olan Dr. Öğretim Üyesi Emrah Keskin’e ve Dr. Öğr. Gör. Emrah Örgün'e teşekkür etti.
Yaşar Mete son 1 yılda katıldığı yarışmalardan Üniversitemize Avrupa 2.liği, Avrupa 3.lüğü, 15 madalya ve 1 kupa kazandırdı.
Öğrencimize ve hocalarımıza başarılarının devamını dileriz.
- Türkiye Küçük Oteller Derneği NEVÜ Turizm Fakültesi'ni Ziyaret Etti
- Pirge Akademi Tarafından Bıçak Eğitimi Verildi
- Gastronomi ve Mutfak Sanatları Öğrencilerine Yönelik Çikolata Workshopu Gerçekleştirildi
- TUI Türkiye Temsilcileri, Turizm Fakültesi Öğrencileriyle Bir Araya Geldi
- Kat Hizmetleri Dersine Crowne Plaza Hotel Kat Hizmetleri Müdürü Hakan Fidancı Konuk Oldu
- Güneydoğu Bölgesi Eğitim Gezisi Düzenlendi
- 21 Şubat Dünya Rehberler Günü Kapsamında Turizm Rehberliği Öğrencilerine Yönelik Kızıl Çukur Vadisi’nde Yürüyüş Düzenlendi
- Karadeniz Bölgesi Eğitim Gezisi Düzenlendi
- 'Etkinlik Yönetimi' dersine DoubleTree By Hilton Avanos Otel Satış Şefi Sema İşbilir Cebe Konuk Oldu
- Balkan Mutfağı Workshopu Gerçekleştirildi
- Turizm İşletmeciliği Bölümü Öğrencilerine HMS Otel Programı Eğitimi Verildi
- 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Dönemi İlk Akademik Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi
- Yiyecek İçecek Servisi Dersine Ajwa Cappadocia Hotel Zeferan Restoran F&B Müdürü Erdal İnsel Konuk Oldu
- Önbüro ve Yönetimi Dersine Dorak Holding Lüks Oteller Satış Müdürü Tuncay Fırat Pazarlı Konuk Oldu
- Turizm Fakültesi Öğrencilerine Yönelik Uyum Programı Düzenlendi