NEVÜ Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü 2. Sınıf öğrencisi Yaşar Mete Slovenya'da düzenlenen Uluslararası ‘3.Mednarodni Kulinarični Festival'inde Ülkemizi ve Üniversitemizi büyük bir onurla temsil etti.
WACS (Dünya Şefler Birliği) jürisi tarafından değerlendirilerek ‘Modern Ana Yemek’ kategorisinde Avrupa 2.si ve ‘Modern Türk Mutfağı’ kategorisinde Avrupa 3.sü olarak 1 Gümüş madalya ve 1 Bronz madalya almaya hak kazandı.
Öğrenci Mete yarışma hazırlığı sürecinde yanında olan Dr. Öğretim Üyesi Emrah Keskin’e ve Dr. Öğr. Gör. Emrah Örgün'e teşekkür etti.
Yaşar Mete son 1 yılda katıldığı yarışmalardan Üniversitemize Avrupa 2.liği, Avrupa 3.lüğü, 15 madalya ve 1 kupa kazandırdı.
Öğrencimize ve hocalarımıza başarılarının devamını dileriz.
- Profesyonel Turist Rehberi Celal Ceylan, Turizm Dersinde Deneyimlerini Paylaştı
- OSD Dersi Kapsamında Teknik Gezi Düzenlendi
- 2025- 2026 Güz Dönemi Turizm İşletmeciliği Bölüm Toplantısı Gerçekleştirildi
- 2025- 2026 Güz Dönemi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Toplantısı Gerçekleştirildi
- Turizm İşletmeciliği Bölümü 1. Sınıf Öğrencilerine Yönelik Erasmus Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı
- Turizm Fakültesi Dekanlığı İdari Personel İle Kurumsal Akreditasyon Hakkında Toplantı Düzenledi
- Fakültemiz Bölümleri Tarafından Sınıflara Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı
- NEVÜ’den 6 Akademisyen Dünyanın En Etkili Bilim İnsanları Arasında
- Turizm Rehberliği Bölümü Güz Dönemi Toplantısı Gerçekleştirildi
- NEVÜ Turizm Fakültesi’nde 1. Sınıf Öğrencilerine “İlk Ders Filistin” Konulu Sunum Yapıldı