9. Şef Mavi Fethiye Ulusal Yemek Yarışması'ndan Madalyayla Dönen Öğrencilere Teşekkür Belgesi Verildi
12/03/2019
9. Şef Mavi Fethiye Ulusal Yemek Yarışması'ndan iki Altın, yedi Gümüş madalyayla dönen Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencilerine, Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şule Aydın, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Başkanı Doç. Dr. Nilüfer Şahin Perçin ve Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Ömer Çoban tarafından teşekkür belgesi takdim edildi.
HABERLER
- NEVÜ ‘Doğal ve Kültürel Miras Turizmi’ Alanında 2 Projeyi Daha Hayata Geçiriyor
- NEVÜ, Bilimsel Yayın Üretiminde Türkiye’de 6. Sırada Yer Aldı
- NEVÜ’den 2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni
- NEVÜ Öğrencileri Çin'deki Kültürel ve Mesleki Eğitim Programını Başarıyla Tamamladı
- NEVÜ Öğretim Üyesinden ‘Kültürel Miras Alanlarında Sanal Tur Deneyiminin İncelenmesi’ Projesi
- Gürcistanlı Akademisyen ve Öğrenciler NEVÜ’de
- Namibya Bilim ve Teknoloji Üniversitesi (NUST) Rektörü Prof. Colin Stanley NEVÜ Turizm Fakültesi'ni Ziyaret Etti
- NEVÜ Turizm Fakültesi ile Yabancı Diller Yüksekokulu Arasında İstişare Toplantısı Gerçekleştirildi
- NEVÜ Turizm Fakültesi Üniversite-Sektör İşbirliği “SEJOUR Incomming Agency Solutions” Sertifika Programı
- NEVÜ Turizm Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Şule ARDIÇ YETİŞ, Erasmus+ Personel Ders Verme Hareketliliği Programına Katıldı