Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Öğrencileri 2. Gastro Afyon Lezzet Festivalinden Üçüncülük ile Döndüler.
30/04/2019
Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencileri, 26-27 Nisan 2019 tarihlerinde gerçekleştirilen 2. Gastro Afyon Lezzet Festivalinden üçüncülük kupası ve bronz madalya kazandılar. Ayrıca, ekip yarışmasının kendi içerisindeki kategorilerde de ‘En İyi Et Yemeği' ile 'En İyi Hijyen' dalında Altın Madalya aldılar. Öğrencilerimizin Festivale katılımında sağladıkları katkı nedeniyle NEVTİM Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dede Coşkuner’e ve dernek üyelerine teşekkür ederiz.
HABERLER
- NEVÜ ‘Doğal ve Kültürel Miras Turizmi’ Alanında 2 Projeyi Daha Hayata Geçiriyor
- NEVÜ, Bilimsel Yayın Üretiminde Türkiye’de 6. Sırada Yer Aldı
- NEVÜ’den 2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni
- NEVÜ Öğrencileri Çin'deki Kültürel ve Mesleki Eğitim Programını Başarıyla Tamamladı
- NEVÜ Öğretim Üyesinden ‘Kültürel Miras Alanlarında Sanal Tur Deneyiminin İncelenmesi’ Projesi
- Gürcistanlı Akademisyen ve Öğrenciler NEVÜ’de
- Namibya Bilim ve Teknoloji Üniversitesi (NUST) Rektörü Prof. Colin Stanley NEVÜ Turizm Fakültesi'ni Ziyaret Etti
- NEVÜ Turizm Fakültesi ile Yabancı Diller Yüksekokulu Arasında İstişare Toplantısı Gerçekleştirildi
- NEVÜ Turizm Fakültesi Üniversite-Sektör İşbirliği “SEJOUR Incomming Agency Solutions” Sertifika Programı
- NEVÜ Turizm Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Şule ARDIÇ YETİŞ, Erasmus+ Personel Ders Verme Hareketliliği Programına Katıldı