Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Öğrencileri 2. Gastro Afyon Lezzet Festivalinden Üçüncülük ile Döndüler.
30/04/2019
Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencileri, 26-27 Nisan 2019 tarihlerinde gerçekleştirilen 2. Gastro Afyon Lezzet Festivalinden üçüncülük kupası ve bronz madalya kazandılar. Ayrıca, ekip yarışmasının kendi içerisindeki kategorilerde de ‘En İyi Et Yemeği' ile 'En İyi Hijyen' dalında Altın Madalya aldılar. Öğrencilerimizin Festivale katılımında sağladıkları katkı nedeniyle NEVTİM Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dede Coşkuner’e ve dernek üyelerine teşekkür ederiz.




HABERLER
- NEVÜ’de “Geleceğin Liderlerinin Zihin Yapısı” Konulu Konferans Düzenlendi
- NEVÜ Turizm Fakültesi İlk Mezunlarından Hayrettin Saraç’tan Öğrencilere Bulgaristan’da Kariyer Fırsatları
- Önbüro ve Yönetimi Dersinde Sektör–Akademi Buluşması
- NEVÜ’de “Turizm Fakültesi Mezunlar Buluşması ve Temsili Mezuniyet Töreni” Gerçekleştirildi
- NEVÜ’de “Nevşehir Turizm Mezunu Akademisyenler ve Sektör Temsilcileri Çalıştayı” Düzenlendi
- Turizm Fakültesi Kurucu Müdürü Prof. Dr. Faruk Andaç’tan Fakültemize Ziyaret
- Turizm Fakültesi'nden Kapadokya Alev Alatlı Gastronomi ve Mesleki Teknik Anadolu Lisesi’ne Ziyaret
- Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Turizm Fakültesi’nden Kapadokya Üniversitesi’ne Ziyaret
- NEVÜ’de Sektör İş Birliği Odaklı Danışma Kurulu Toplantısı Yapıldı
- NEVÜ Turizm Fakültesi’nden Sektör Temasları: İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ile NERO'ya Ziyaret