Fakültemiz Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü 1. ve 2. Sınıf Öğrencileri ile Tanışma ve Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı.
17/10/2019
Fakültemiz Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü 1. ve 2. sınıf öğrencilerinin fakülteye uyum ve motivasyonlarının sağlanabilmesi için 17 Ekim 2019 tarihinde tanışma ve bilgilendirme toplantısı yapıldı.
Toplantıda Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Başkanı Doç. Dr. Nilüfer ŞAHİN PERÇİN tarafından öğrencilere üniversitenin sunduğu imkanlar ve bu imkanlardan nasıl yararlanılacağı, öğrenci kulüpleri, spor olanakları, öğrenci bilgi sistemi, internet hizmetleri, Kariyer Planlama, Uygulama ve Araştırma Merkezi, kütüphane olanakları, uluslararası öğrenci değişim programları, öğrenci işleri, AKTS bilgi paketleri, akademik takvim, yönerge ve yönetmelikler gibi konularda bilgi verildi. Ayrıca öğrencilerin soruları cevaplandı.
HABERLER
- NEVÜ ‘Doğal ve Kültürel Miras Turizmi’ Alanında 2 Projeyi Daha Hayata Geçiriyor
- NEVÜ, Bilimsel Yayın Üretiminde Türkiye’de 6. Sırada Yer Aldı
- NEVÜ’den 2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni
- NEVÜ Öğrencileri Çin'deki Kültürel ve Mesleki Eğitim Programını Başarıyla Tamamladı
- NEVÜ Öğretim Üyesinden ‘Kültürel Miras Alanlarında Sanal Tur Deneyiminin İncelenmesi’ Projesi
- Gürcistanlı Akademisyen ve Öğrenciler NEVÜ’de
- Namibya Bilim ve Teknoloji Üniversitesi (NUST) Rektörü Prof. Colin Stanley NEVÜ Turizm Fakültesi'ni Ziyaret Etti
- NEVÜ Turizm Fakültesi ile Yabancı Diller Yüksekokulu Arasında İstişare Toplantısı Gerçekleştirildi
- NEVÜ Turizm Fakültesi Üniversite-Sektör İşbirliği “SEJOUR Incomming Agency Solutions” Sertifika Programı
- NEVÜ Turizm Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Şule ARDIÇ YETİŞ, Erasmus+ Personel Ders Verme Hareketliliği Programına Katıldı