Gastronomi ve Mutfak Sanatları Anabilim Dalı Yüksek Lisans Öğrencisi Mustafa Oğuzhan ERCAN GastroAntalya Uluslararası Gastronomi Buluşmasından Ödülle Döndü.
28/11/2019
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Anabilim Dalı Yüksek Lisans öğrencisi Mustafa Oğuzhan ERCAN, 21/24 Kasım 2019 tarihleri arasında düzenlenen GastroAntalya Uluslararası Gastronomi Buluşmasında "JP6 Üniversite Düzeyi Öğrenci Aşçı Restoran Tatlı Tabağı" kategorisinde üstün başarı göstererek ödül aldı. Kendisini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.



HABERLER
- Profesyonel Koç ve Beyin Antrenörü Özlem Şenlik, Önbüro ve Yönetimi Dersinde Öğrencilerle Buluştu
- Profesyonel Turist Rehberi Tülay Özdemir, Turizm Dersinde Deneyimlerini Paylaştı
- NEVÜ Turizm Rehberliği Bölümü Turizm Dersine NERO Yönetim Kurulu Üyesi Profesyonel Turist Rehberi Aziz Acar Konuk Oldu
- NEVÜ’lü Genç Turizmciler Sürdürülebilir Gelecek İçin Fidanları Toprakla Buluşturdu
- NEVÜ Turizm Fakültesi ile NEVÜ Yabancı Diller Yüksekokulu Öğretim Elemanları Yabancı Dil Eğitimi İçin Bir Araya Geldi
- NEVÜ Turizm Topluluğundan Kültürel Gezi Etkinliği
- HMS Otelcilik Sistemleri, NEVÜ Turizm Fakültesi Öğrencilerine Uygulamalı Çevrimiçi PMS Eğitimi Verdi
- NEVÜ Turizm Fakültesi’nde Utopia Cave Hotel’den Uygulamalı Kokteyl Etkinliği
- NEVÜ Turizm Fakültesi’nde Acer Cave Otel Müdürü Seda Aydoğdu Öğrencilerle Buluştu
- NEVÜ’de “Geleceğin Liderlerinin Zihin Yapısı” Konulu Konferans Düzenlendi