“7. İslam İşbirliği Teşkilatı Helal Expo ve 5. Dünya Helal Zirvesi”nden ekip kategorisinde klasman birincisi olarak 3 altın, 1 gümüş ve 2 bronz madalya kazanarak dönen Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm öğrencileri, aldıkları ödülleri Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şule AYDIN’a takdim etti.
Şampiyonaya Dr. Öğr. Üyesi Emrah Keskin koordinatörlüğünde katılan Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencileri Yaşar Mete, Sezer Şallı ve Kemal Yürük, verdikleri desteklerden dolayı Fakülte Dekanı Prof. Dr. Şule Aydın'a ve Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Başkanı Doç. Dr. Nilüfer ŞAHİN PERÇİN’e teşekkür etti.
Öğrencilerin ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür eden AYDIN, öğrencilere şampiyonluklarının hayırlı olması temennisinde bulundu.
- NEVÜ’de "Turist Rehberi Olabilmek" Konulu Konferans Gerçekleştirildi
- Barış Keskin ile Mutfak Söyleşisi ve Şefin Tabağı Workshop Gerçekleştirildi
- NEVÜ’de "United Towers Yurtdışı Eğitim ve Kariyer" Semineri Düzenlendi
- NEVÜ Turizm Rehberliği Öğrencileri Keşlik Manastırı ve Sobesos Antik Kenti’nde
- Turizm Rehberliği 1. Sınıf Öğrencilerine Teknik Gezi Düzenlendi
- Turizm İşletmeciliği Bölüm Öğretim Elemanlarımız Konya Turizm Çalıştayı’na Katıldılar.
- Gastrometro'ya Teknik Gezi Düzenlendi
- GMS Öğrencilerine Yönelik Gingerbread House Etkinliği Gerçekleştirildi
- NEVÜ’lü Geleceğin Turizm Rehberleri Eğitim Gezisinde
- Etlerin Marinasyonu ve Sunumu Workshopu Gerçekleştirildi
- Profesyonel Turist Rehberi Dr. Bülent YORGANCI Etkinlik Yönetimi Dersine Konuk Oldu
- NEVÜ Turizm Rehberliği Bölümünden Antalya-Muğla Bölgesine Kültürel Miras Gezisi
- Profesyonel Turist Rehberi Garen Abrahamoğlu, Turizm Sosyolojisi Dersine Konuk Oldu
- Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi ve Nevşehir Rehberler Odası Arasında İş Birliği Protokolü İmzalandı
- NEVÜ Turizm Fakültesi’ne Akreditasyon Değerlendirme Ziyareti