“7. İslam İşbirliği Teşkilatı Helal Expo ve 5. Dünya Helal Zirvesi”nden ekip kategorisinde klasman birincisi olarak 3 altın, 1 gümüş ve 2 bronz madalya kazanarak dönen Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm öğrencileri, aldıkları ödülleri Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şule AYDIN’a takdim etti.
Şampiyonaya Dr. Öğr. Üyesi Emrah Keskin koordinatörlüğünde katılan Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencileri Yaşar Mete, Sezer Şallı ve Kemal Yürük, verdikleri desteklerden dolayı Fakülte Dekanı Prof. Dr. Şule Aydın'a ve Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Başkanı Doç. Dr. Nilüfer ŞAHİN PERÇİN’e teşekkür etti.
Öğrencilerin ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür eden AYDIN, öğrencilere şampiyonluklarının hayırlı olması temennisinde bulundu.
- NEVÜ ‘Doğal ve Kültürel Miras Turizmi’ Alanında 2 Projeyi Daha Hayata Geçiriyor
- NEVÜ, Bilimsel Yayın Üretiminde Türkiye’de 6. Sırada Yer Aldı
- NEVÜ’den 2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni
- NEVÜ Öğrencileri Çin'deki Kültürel ve Mesleki Eğitim Programını Başarıyla Tamamladı
- NEVÜ Öğretim Üyesinden ‘Kültürel Miras Alanlarında Sanal Tur Deneyiminin İncelenmesi’ Projesi
- Gürcistanlı Akademisyen ve Öğrenciler NEVÜ’de
- Namibya Bilim ve Teknoloji Üniversitesi (NUST) Rektörü Prof. Colin Stanley NEVÜ Turizm Fakültesi'ni Ziyaret Etti
- NEVÜ Turizm Fakültesi ile Yabancı Diller Yüksekokulu Arasında İstişare Toplantısı Gerçekleştirildi
- NEVÜ Turizm Fakültesi Üniversite-Sektör İşbirliği “SEJOUR Incomming Agency Solutions” Sertifika Programı
- NEVÜ Turizm Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Şule ARDIÇ YETİŞ, Erasmus+ Personel Ders Verme Hareketliliği Programına Katıldı