“7. İslam İşbirliği Teşkilatı Helal Expo ve 5. Dünya Helal Zirvesi”nden ekip kategorisinde klasman birincisi olarak 3 altın, 1 gümüş ve 2 bronz madalya kazanarak dönen Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm öğrencileri, aldıkları ödülleri Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şule AYDIN’a takdim etti.
Şampiyonaya Dr. Öğr. Üyesi Emrah Keskin koordinatörlüğünde katılan Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencileri Yaşar Mete, Sezer Şallı ve Kemal Yürük, verdikleri desteklerden dolayı Fakülte Dekanı Prof. Dr. Şule Aydın'a ve Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Başkanı Doç. Dr. Nilüfer ŞAHİN PERÇİN’e teşekkür etti.
Öğrencilerin ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür eden AYDIN, öğrencilere şampiyonluklarının hayırlı olması temennisinde bulundu.
- NEVÜ Turizm Fakültesi Öğretim Elemanı Altınyıldız Koleji’nde 13.Geleneksel Meslek Tanıtım ve Kariyer Günleri Etkinliğine Katıldı
- NEVÜ’de “İş Bulmanın Şifreleri ve Kariyer Belirleme Stratejileri” Konulu Seminer Düzenlendi
- “Yiyecek-İçecek Servisi” Dersine Marriott Hotel Yiyecek-İçecek Müdürü Ferit Çağırman Konuk Oldu
- Samur Bıçak Gastronomi ve Mutfak Sanatlarına Öğrencilerine Yönelik Seminer Düzenledi
- Profesyonel Turist Rehberi Celal Ceylan, Turizm Dersinde Deneyimlerini Paylaştı
- OSD Dersi Kapsamında Teknik Gezi Düzenlendi
- 2025- 2026 Güz Dönemi Turizm İşletmeciliği Bölüm Toplantısı Gerçekleştirildi
- 2025- 2026 Güz Dönemi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Toplantısı Gerçekleştirildi
- Turizm İşletmeciliği Bölümü 1. Sınıf Öğrencilerine Yönelik Erasmus Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı
- Turizm Fakültesi Dekanlığı İdari Personel İle Kurumsal Akreditasyon Hakkında Toplantı Düzenledi