2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Dönemi İlk Akademik Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi
10/09/2021
Turizm Fakültesi 2021-2022 eğitim-öğretim yılı güz dönemi Akademik Kurul Toplantısı 10 Eylül 2021 tarihinde tüm öğretim elemanlarının katılımıyla gerçekleştirildi. Gerek dekanlık, gerekse bölümler bazında tüm yıl boyunca gerçekleştirilen etkinlikler ve önümüzdeki dönemde yapılması planlanan faaliyetler paylaşılarak, görüş ve öneriler alındı. Bu kapsamda 2021-2022 eğitim-öğretim yılı ders planları görüşüldü. COVID-19 tedbirleri kapsamında alınacak önlemler ve uygulamalar değerlendirilerek gerekli bilgilendirmeler yapıldı. Akreditasyon başvuru ile ilgili faaliyetler değerlendirilerek 2021 yılı ziyaretine yönelik planlamalar yapıldı. Yürütülmesi planlanan proje fikirleri alınarak halen devam etmekte olan projeler değerlendirildi. Derslerin ölçme ve değerlendirme yöntemleri gözden geçirildi ve öneriler alındı.
HABERLER
- Turizm İşletmeciliği Bölüm Öğretim Elemanlarımız Konya Turizm Çalıştayı’na Katıldılar.
- Gastrometro'ya Teknik Gezi Düzenlendi
- GMS Öğrencilerine Yönelik Gingerbread House Etkinliği Gerçekleştirildi
- NEVÜ’lü Geleceğin Turizm Rehberleri Eğitim Gezisinde
- Etlerin Marinasyonu ve Sunumu Workshopu Gerçekleştirildi
- Profesyonel Turist Rehberi Dr. Bülent YORGANCI Etkinlik Yönetimi Dersine Konuk Oldu
- NEVÜ Turizm Rehberliği Bölümünden Antalya-Muğla Bölgesine Kültürel Miras Gezisi
- Profesyonel Turist Rehberi Garen Abrahamoğlu, Turizm Sosyolojisi Dersine Konuk Oldu
- Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi ve Nevşehir Rehberler Odası Arasında İş Birliği Protokolü İmzalandı
- NEVÜ Turizm Fakültesi’ne Akreditasyon Değerlendirme Ziyareti
- NEVÜ Turizm Fakültesi ‘Avrupa Konseyi Kültür Rotaları Enstitüsü Üniversiteler Ağı’nda
- NEVÜ Turizm Fakültesi Turizm Rehberliği Bölümü Öğrencilerine Yönelik Kültürel Miras Gezisi Düzenlendi
- Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Turizm Fakültesi’ne Dekan Ataması Yapıldı.
- Turizm İşletmeciliği Bölümü Öğrencilerine Erasmus Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı
- NEVÜ Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Öğrencilerinin Başarısı