Gastronomi Öğrencilerine Yönelik Kasaplık Eğitimi ve Workshop
06/12/2021
02 Aralık Perşembe günü, Turizm Fakültesi'nde gastronomi öğrencilerine yönelik kasaplık eğitimi ve workshop düzenlendi. İtimat Et Galerisi sahiplerinden Celal Sekban, öğrencilere kuzunun kasap evrelerini tüm parçalarıyla göstererek hangi etin hangi yemeklerde kullanılacağına dair detaylı bir workshop sunumu yaptı. Dekanımız Prof. Dr. Şule Aydın, yapılan bu etkinlik sonrası Celal Sekban'a teşekkürlerini sunarak, bu eğitimlerin gastronomi öğrencilerimizin teknik becerilerinin gelişimi için son derece önemli olduğunu vurguladı ve gelecekte de bu tarz etkinliklerin devam edeceğini belirtti.




HABERLER
- NEVÜ’de “Geleceğin Liderlerinin Zihin Yapısı” Konulu Konferans Düzenlendi
- NEVÜ Turizm Fakültesi İlk Mezunlarından Hayrettin Saraç’tan Öğrencilere Bulgaristan’da Kariyer Fırsatları
- Önbüro ve Yönetimi Dersinde Sektör–Akademi Buluşması
- NEVÜ’de “Turizm Fakültesi Mezunlar Buluşması ve Temsili Mezuniyet Töreni” Gerçekleştirildi
- NEVÜ’de “Nevşehir Turizm Mezunu Akademisyenler ve Sektör Temsilcileri Çalıştayı” Düzenlendi
- Turizm Fakültesi Kurucu Müdürü Prof. Dr. Faruk Andaç’tan Fakültemize Ziyaret
- Turizm Fakültesi'nden Kapadokya Alev Alatlı Gastronomi ve Mesleki Teknik Anadolu Lisesi’ne Ziyaret
- Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Turizm Fakültesi’nden Kapadokya Üniversitesi’ne Ziyaret
- NEVÜ’de Sektör İş Birliği Odaklı Danışma Kurulu Toplantısı Yapıldı
- NEVÜ Turizm Fakültesi’nden Sektör Temasları: İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ile NERO'ya Ziyaret