Gastronomi Öğrencilerine Yönelik Kasaplık Eğitimi ve Workshop
06/12/2021
02 Aralık Perşembe günü, Turizm Fakültesi'nde gastronomi öğrencilerine yönelik kasaplık eğitimi ve workshop düzenlendi. İtimat Et Galerisi sahiplerinden Celal Sekban, öğrencilere kuzunun kasap evrelerini tüm parçalarıyla göstererek hangi etin hangi yemeklerde kullanılacağına dair detaylı bir workshop sunumu yaptı. Dekanımız Prof. Dr. Şule Aydın, yapılan bu etkinlik sonrası Celal Sekban'a teşekkürlerini sunarak, bu eğitimlerin gastronomi öğrencilerimizin teknik becerilerinin gelişimi için son derece önemli olduğunu vurguladı ve gelecekte de bu tarz etkinliklerin devam edeceğini belirtti.
HABERLER
- Turizm İşletmeciliği Bölüm Öğretim Elemanlarımız Konya Turizm Çalıştayı’na Katıldılar.
- Gastrometro'ya Teknik Gezi Düzenlendi
- GMS Öğrencilerine Yönelik Gingerbread House Etkinliği Gerçekleştirildi
- NEVÜ’lü Geleceğin Turizm Rehberleri Eğitim Gezisinde
- Etlerin Marinasyonu ve Sunumu Workshopu Gerçekleştirildi
- Profesyonel Turist Rehberi Dr. Bülent YORGANCI Etkinlik Yönetimi Dersine Konuk Oldu
- NEVÜ Turizm Rehberliği Bölümünden Antalya-Muğla Bölgesine Kültürel Miras Gezisi
- Profesyonel Turist Rehberi Garen Abrahamoğlu, Turizm Sosyolojisi Dersine Konuk Oldu
- Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi ve Nevşehir Rehberler Odası Arasında İş Birliği Protokolü İmzalandı
- NEVÜ Turizm Fakültesi’ne Akreditasyon Değerlendirme Ziyareti
- NEVÜ Turizm Fakültesi ‘Avrupa Konseyi Kültür Rotaları Enstitüsü Üniversiteler Ağı’nda
- NEVÜ Turizm Fakültesi Turizm Rehberliği Bölümü Öğrencilerine Yönelik Kültürel Miras Gezisi Düzenlendi
- Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Turizm Fakültesi’ne Dekan Ataması Yapıldı.
- Turizm İşletmeciliği Bölümü Öğrencilerine Erasmus Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı
- NEVÜ Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Öğrencilerinin Başarısı